Nur-11 26 haftalığım 23 24 gibi çıkmaya başladı karnım şimdi belli oluyor artık hamile olduğum ama genede öyle çok yok ilk zamanlar çok şişmişti meğer şişkinlikmiş indi geri 59la hamile kaldım 48e düştüm şimdi 52yim😊
Uzumtanesi TwinsmomDA ayy nasi rahatladım evhamdan habire bahane bulup ultrasona girmek de istemiyorum ☺☺☺ büyüsünler gelsinler hayirlisiyla
TwinsmomDA Uzumtanesi yok korkma dinlen bebeğine yansıtma mutlu düşün ❤️ benim bide ikiz geliyor kavga ediyorlardır diye düşünüp mutlu oluyorum napim 😂😂 insallah hepimizin bebekleri sağlıcakla gelir 🙏
Busra2008 Kızlar bende 14 haftalık hameılıyım ve ben zaten göbeği olan bir insanım şimdi daha cok sivrildi içime sağlayamıyorum yani 14 değil de 7 aylık gibiyim 😀ve benim göğüslerim de hic acı yok sizin varmı yada olmayan
P_6 Busra2008 benim de aynı göbeğim vardı zaten biraz daha çıktı.. göğüslermde baştaki kadar acı yok ama hafif bir sızı var. Bir de benim sabah bulantıları bitti akşamları midem bulanıyor. Var mı benim gibi akşam bulantısı yaşayan 🤦🏼♀️
busrasahinn Sabgul42 kişiden kişiye değişiyo halamin kızının 6 aydan sonra çıktı bebim hemen çıkıyo 8 haftalık şuan ama karnımda fazlaca bi şişkinlik var göbeğim de var ama bendeki ayrı bi şişkinlik