Ikinci sansimi kucagima aldim sukur rabbime sizinle paylasmak istedim kizlar 23 kasim iki uc gun onceden sancilarim basladi mide bulantilarim bacak agrilarim artık gece hic uyuyamiyordum suyum geldigi gece hic uyumadim hic bi sancim yoktu sabah oldu kalvalti hazirladim yaptim ayaga kalktigimda bi sivi geliyosaat 10 gibi bende akinti sandim neyse is yapmaya devam ettim ama bi yandan suyum geliyo ama oyle cok degil az az lavaboya gittim az az kan saat 12 gibi hemen Hasteneye gittim muane ettiler hemen yatis verildi 5 santim acikligim vardi tabi sancim yok ben gule sohbet muhabbet yanima gorumcemi aldilar refakatci olarak acikligima baktiklarinda 6 cm olmus baktilar kendi sancimla olmicak sonra bana sunu sanci verdiler ben boyle bisey gormedim sancidan olcem dedim kendi kendime sonra 5 .10 3 .200 grm pasam geldi dunyaya okadar guzelki dokunmaya kiyamadim dogum esnasinda Doktar dokunmak istermisin annesi bebeğine dedi ama benim hic gucum yoktu hosgeldin annem diye guldum gozlerimin icine bakinca icim gitti iyiki dedim iyiki geldinn pasam simdi cok sukur iyizzzz biraz sariligimiz var yeni muaneden geldik 18 den 16 dusmus dualarimi bekliyoruz 💓💓💓💓