Tutku92 Esmanr 17+3 olduk bu gün. 2 kilo aldım daha. İyi gidiyor benim hamilelik. Sıkıntım yok. Çok şükür
Mrvm005 Esmanr 16. Haftadayiz 3 kilo aldim ama benim alt kisimda agrilarim oluyor ozellikle aksama dogru yada aksamlari onun disinda cok sukur bi sıkıntı yok gibi
masalsii Esmanr 14 haftalıgım ama kaç kilo aldım bilmiyorum iştahım cok acık gece bile kalkıp meyve yiyorum🤦🏼♀️ 2-3 kilo almışımdır 16. Haftamda gidicem cinsiyet öğrenmeye o gün tartılıcam😍 arada bi karın ağrıları sabah bulantıları oluyor onun dışında sorun yok şükür
Merve_kucuk Esmanr 17+2 olduk ☺ en son tartildigimda kilo almamıştım hiç bakalım tartildigimda göreceğiz 😊😄 Siz kaç haftalık oldunuz kaç kilo aldınız 🙂
Bernayksl Merve_kucuk aynen canım kilo almadım 17+2 yım aynı duruyorum istahimda iyi öyle yiyorum inşallah bebislere yariyordur
girlorboyy Hatice_01 mide bulantın devam ederken 4 kilo almışsan iyi cnm:) biz 14+4olduk 5kilo verdim ben. bulantılar geçmiyor mahvoldum hiçbir şey yiyemiyorum hala
Hatice_01 girlorboyy iki haftada almışım canım. Oda mide koruyucu verdi doktorum onun sayesinde 4 kilo almış gözüküyorum ama memnun değilim birden fazla almışım. Ben sadece simit ve ekmek yiyebiliyorum galiba ondan. Bende 14 haftada iken 3 kilo vermiştim. Geri 14 ve 17 hafta arası 4 kilo almış durumdayim😓 her yemektenonce mide bulanti ilaci aliyorum.
M_agayeva 14+4 olduk cinsiyetimiz yuzde55 erkek deniliyordu 16 haftada kontrole gidicem tekrar tahmini dogum tarihimiz 25 mayis kac kilo aldim bilmiyorum bulantilarim hala devam ediyor sizler nasilsiniz cinsiyyet oyrene bildinizmi
Esmanr M_agayeva ben 12. Haftada kız olduğunu öğrendim canım hala da değişmedi 14+3 deyim kesin yüzde yüz kız dedi doktorum
girlorboyy M_agayeva aynı cnm yüzde 55 erkek dendi haftaya kesinleşir 25 mayıs da doğum:) bulantılar tam gaz devam mahvoldum
Poncik77 18+0 olduk bugun toplamda 4 kilo aldım yemesem de fazla kilo alıyorum benim hamileliğimin başından beri kasık ağrılarım var çok şükür bi sıkıntım yok oğluşum oluyor 😊