pamuksekerinannesi Ozge91 35+2 olduk bizde😍 Geçen perşembe özelde 2714 dedi cuma da devlette 2100 dedi anlamadım gitti🙄 Senin bebişin kilosu kaç cnm? Bide ellerin ayakların şişti mi benim davul gibi oldu😞
zlemAtAcar Ozge91 son bir günümüz kaldı 😍 35 olacağız. Cuma günü kontrolümüz var. En son 34. Haftanın ilk gününde gittik doktora. 2800 kiloydu 😇
Aliyahyaannesi Ozge91 34+2yken kontrole gitmiştik 2400 gr demişti doktorum. Perşembe günü gidicez inşallah 35+1 olucaz bakalım nasil olmuş oglusum. Artık hareketlerim iyice kısıtlandı ama olsun oğlum sağlıklı olsunda😍
Ozge91 Yeni yeni başlıyor şişlikler valla perişanım bugün gittim doktora 2.750 gr dedi bana da normal Doğum için iyi kilo da dedi
pamuksekerinannesi Ozge91 Benim de iki gündür başladı şişlik😞 Sanırım benim minnoş biraz şişko şekeri azalt bol su iç dedi😂 Bide çatı muayenesi yaptı normal yaparsın dedi.. Bakalım Allah hayırlı şekilde yavrularımıza kavuştursun hepimizi İnşallahhhh🙏
Nadye Biz de 35+4 olduk. Artık çok ağırlaştım nerdeys hareket edemiyorum. Siz kaç kiloyla hamile olup kaç kilo aldınız😊
pamuksekerinannesi Nadye Ben 55 ile hamile kaldım şimdi 66 oldum sanırım bugün tartı artık error verdi🙈😂😂😂
zlemAtAcar pamuksekerinannesi Can'ım benim ara ara ağrılarım oluyor. Birde kasıpımda şişen bir damarım var o takip ediliyor. o yüzden haftada bir gibi gidiyorum. 😞
pamuksekerinannesi zlemAtAcar Anladım cnm bende bizimki niye 2 haftaya indirdi dedim.. Sanırım 37 den sonra bizim ki de hafta da bir çağırıyormuş..
zlemAtAcar pamuksekerinannesi evet Can'ım.. Normalde 36 san itibaren haftada bir geleceksin demişti ama erken başladık hafta bir gitmelere 🤗🤗🤗
mercimek 35+0 olduğumuzda gitmiştik 2610 gr demişti 35+4 üz şimdi haftada bir kontrole düşürdü cuma tekrar gidicem şişlikler çok öncelerden beri var ben de tabi bu haftalarda iyice arttı allah cünlemizin yardımcısı olsun😊
Sefaat 34+5 de gitmistim 2500 demisti kilosuna yarin tekrar gidicem 35+5 olucaz bakalim bi haftada kac gr aldi 😊😍
Sefaat Sizlerde de kaşinti varmi ya butun vucudum kabardi kasintidan hamilelikten olabilir diyor tanidiklar sizde de boyle bi sorun varmi merak ettim ona gore yarin bi cildiyeye göruneyim diyorum
Dimplesgirll Sefaat ihmal etme hemen doktora git cnm gebelik kolestaZında çok kaşıntı oluyor bi değerlerine baksınlar
Ozge91 İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bizi de doktorumuz artık hafta gel dedi nts sonucuna bakıp