Tugcemir Kızlar şuan 35+5 teyim bebeğin kilosu 2230. Bu durum beni gerçekten çok üzdü ve korkuttu. Ne yapmalıyım ne yemeliyim bu durumu yaşayan varmı
Yarenimin Tugcemir benimde 34+3 2290 dı. Dr geri ama 3 hafta falan demedi. Sadece zayıf olucak dedi. Bende hiç 3 hafta diye okumadım hatta nette 35. Hafta 2300 46 cm olmalı yazıyor diye okudum. Bende şüphelendim şimdi.
Pelnm Tugcemir endişeni çok iyi anlıyorum benim 35. Haftada 2203 dü kilosu ama sonunda oğlum 3 kilo doğdu 39.haftada 🙏🏻 Hatta doğumdan bir hafta önce kontrolde 2700 civarıydı ultrasonda yanılma payları çıkabiliyor diyordu doktorum
Pelnm Tugcemir kuzum alır inşallah hiç stres yapma güzel geçir günlerini her gün muz yumurta kaşar ye ve su çok iç 😇
Pelnm Tugcemir ben çok konu açmıştım kilo ac geriliği vs önemlisi sağlıkla al kucağına 🙏🏻 Stressiz geçir günleri 🌸
Mutlu_anne2 Kilosu geride olsa bi dert ileri de olsa bi dert bende bugün Kontrolden geldim 32+1 im 2600 çıktı 35 +4 haftayla uyumluymus bir sürü kan şeker testi vs istedi tekrardan bende ileri de diye kafama takiyorim