@Zeynepreyyan Bebeğim çok hareketli bi bebek çok şükür 23+5 haftalık ama 18 den bu yana kıpır kıpır hele şimdi daha çok artık tanıyorum hareketli olduğu zamanları gün içerisinde ki vurmalarını e sessizleşince tedirgib oluyorum, araştırma yaptım bol bol, videolar izledim, el feneri midenize tutun, karnınıza soğuk bişiy koyun yada buz torbası koyun bebek kendine sıcak bi yer arayacaktır yazılarına denk geldim uyguladım da gerçekten de kıpırdanmaya başladı. Zaten parmağımızla bile hafifçe tık tık vurduğumuz bi yere tekme atacak kadar etkileniyorsa acaba zarar gelmiş midir diye düşünülmesinde hiç bi sakınca yok bence aksine çok normal. He detaylı düşünecek olursaj bebek kaç haftalık, döküldüğü yerde sırtı başı poposu acaba var mıydı etkilemiş olabilir mi? İhtimal. Yada bebek bazen bi tarafa toplanıyor bi taraf daha yumuşak oluyor biliyorsun orası boş, oraya dökülse belki etkilemeyecek. Yani bence yargılamak yerine korkan bi anneyle düzgünce ilgilenmek daha doğru. Dediğim gibi “çok kaynar çay içtim Bebeğim yanar mı “demiyor nihayetinde 😊🤷🏻♀️