Mucize_istiyorum22 Kizlar günaydın idrarımi yaparken yanma yasadim mesanede hep bi doluluk hissi sürekli idrara çıkma isteği büyük ihmalle sistit oldum evde bildiğiniz doğal bi tedavi varmi varsa yardmci olurmusunuz (Not;hamile deilim emziriyorum)
Arifeyenianene Mucize_istiyorum22 kum olabilir belki bende de oluyor yanma ağrı hatta idrarda kan bile oluyor bazen. Bol su içip sürekli lavaboya çık
Kadriyesennn Mucize_istiyorum22 canım hamile değilsen soğan kaynat suyunu iç bende sistit olmuştum yoğurt ayran bol bol ye ve bol bol su iç
hanifekksal Mucize_istiyorum22 canım bendede evlenmeden önce çok oluyodu herkes soğan kürünü öneriyodu soğanı kaynat suyunu iç. Bir de 8 ay önce doktora gitmiştim evlendiğimde o zamanda vardı bi fitil verdi hiçbir zararı olmuyormuş 3 tane vardı içinde 3 günde tüm iltihabı söktü çok iyi gelmişti doktoruna danışabilirsin.
Mucize_istiyorum22 Doktora gidicem ama araya haftasonu giriyor gece polikiliginden sira bulursam gidicem
Mucize_istiyorum22 Siz cinsiyet tahminine devam edin sağlık konusu olunca biz doktormuyuz dersiniz konu cinsiyet olunca doktorculuk yaparsınız
Minnosannis01 Mucize_istiyorum22 kz sakin😂 doğal yöntemi yokki bunun antibiyotiklerle bile geçmiyor hep tekrarlıyor
Mucize_istiyorum22 Arifeyenianene cvp verdgn için sağol canim ıdrarda koku oluyor arada ama kan görmedim şimdiye kadar sürekli idrar kaciracakmisim gibi oluyor
Arifeyenianene Mucize_istiyorum22 kokuyu bilmiyorum ilaç kullanmiyorsun dimi Ama suyu çok iç devir daim sürekli seni idrara çıkarsın mesaneni temizlesin
Minnosannis01 Mucize_istiyorum22 ben sirke kullandım. Sabhları suyuma sirke damlatıyordum. Bide taharetten sonra oraya sirke sürüyordum. Dene istersen
Dilara_x27 Mucize_istiyorum22 enfeksiyondur idrar yolu enfeksiyonu aynısını bende yaşıyorum enfeksiyon kapmisim 😣😔 ayaklarını sıcak tut
__birafitap__ Mucize_istiyorum22 canim bende şu an oldum bol su iç acile gittim antibiyotik vermek istemedi doktor bol su iç atar vücut suyla dedi
Dilara_x27 Kekik kaynatıp içince de çok iyi geliyor aynisafa cayida hemen etki gösteriyor ben şimdilik bunlarla idare ediyorum dene istersen