dududerya Kızlar değerim 201 çok mutluyum Allah isteyen herkese versin inanamıyorum hala şu an doktordayız bakalım ne diyecek 😌😍
hilobero dududerya Yaa canımmm çok sevindim çok şükür🙏🙏 Sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️
Gunesimoglum dududerya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻♥️
dududerya Mrvylmz61 öyle gerçekten iki buçuk senedir ne çektiğimi ne yaşadığımı unutuverdim bi anda mutluluktan demekki zamanını bekliyormuş ☺️ Hepinize teşekkür ederim 😊 Allah isteyen herkese versin inşallah
DiplomaliEvHanimi Hayirli olsun canim 😍 bi bize ugurlu gelmicek kasım galiba 🤣. Yarin talusalin son gunu sonra yine bekleme 🙄🙄🙄🙄
Betulsna dududerya Gözünaydın olsun cnm. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰İsteyen herkese nasip etsin inşallah🤲
dududerya Pco vardı iki buçuk yıldır istiyorduk 6 ay yumurta takibi yaptık ve geçtiğimiz ayda kasık çektirdim Allah’ında izniyle oldu çok şükür 😊 inşallah olmayan herkese nasip olsun ❤️
dududerya Anne18 sanada isteyen herkese de rabbim göstersin bugünleri inşallah beklemek sabretmek zor ama mükafatını aldın mı hepsini unutuyorsun gülüp geçiyorsun sabret ve dua et 😘