Deletedmom124 baltacirahsan hamile kalmadan önce işe vardı canım bende gebelikte de akıntı oluyor sürekli yine sarı beyaz şeklinde bu defa gebelikten önceki gibi sumuksu gibi değil daha kuru
Ecrinbzkrt baltacirahsan ben cnn hamıle kalmadan once enfeksıyon gecırdım tedavı oldum yanı ılac kullandım ama sarı akıntım hıc bıtmedı suan 10haftalıgım doktoruma sordugumda korkulcak bısey yok demıstı gıttıgımde tekrar sorucm
baltacirahsan Deletedmom124 evet bazen geliyor bazen gelmiyor bende de yeni hamileyim kötü birşey var diye korktum bende:( endişe hep olacak derlerdi inanmazdım
FatmaE123 baltacirahsan ilerleyen zamanlarda daha da artıyor akıntı hormonlardan sanırım oluyor, kokulu değilse korkmayın diyorlar 😇
Deletedmom124 baltacirahsan korkma canım ilk gebeliğin normaldir korkuların genel olarak tüm bayanlarda vardır bu
baltacirahsan Deletedmom124 Çok farklıymış gerçekten rabbim herkesin evlatlarını korusun esirgesin🙏🙏😂
Mucizebebegim3 baltacirahsan Bende poat acmistm bunun icin canimnherkes emfeksiyon olablcegni soyledi normal dedi.Pazartesi doktorma gdince danisicam bakalm
baltacirahsan Ecrinbzkrt Çok teşekkür ederim cevaplar için🙏 Bende yarın soracağım inşallah yazarım burdan size de
Mucizebebegim3 baltacirahsan Anca normal diyorlar kuzum be cozum yoluna gtmiyorlar .Bizde hep pimpirikliuiz bebeklermiz icin napalim