Nero1 Merhaba 6+2'de yani dün kontrole gittim kesem var ama bebek gözükmedi,bu durumu yaşayan var mı ?
Hatce06 Nero1 aynı haftada gitmistim canım bende keseyi gördü ama bebek yoktu bir hafta Sonra gittim bebeğinde gördük cok küçük gerçi doktor gördü biz kalp atışını duyduk. Merak etme simdi çok kucuk önümüzdeki haftalarda kalp atışını duyarsın canım
Filee Nero1 merhaba bende bugun 6+1 oldum dun kontrolüm vardi bizde göremedik bebegi gecen hafta kesesini görmüştükk cumartesi tekrar gidicem kac mm dedi doktorunuz
Esesli Nero1 benim 6+5 de Alttan ancak göründü Bebek. Karından da 8+4 gibi gitmiştik tekrar o zaman gördük
Efebilal Nero1 canım benim kesem çok büyüktü 20.mm lerdeydi boş gebelik olabilir dediler ben bekledim veee 8. Haftada gösterdi kendini miniğim hem kalp atışınıda duyduk yani geç döllenmeymiş kalbini ferah tut 9. Haftada görenler var sabret ve bekle 💞
Filee Nero1 evet benimde 12 mm dedi karindan bakti ilk once kalp atisini duyamayinca alttan bakalım dedi oylede göremedi tedirgin olmaya gerek yok daha kucuk dedi 20 mm altinda gözükmediği zaman problem olmuyomuş canm
Nero1 Filee ben çok üzüldüm ama demekki geriden geliyor,biraz içim rahatladı bugün inşallah hayırlısıyla görürürüz,duyarız dua ediyorum🙏🏻ben zaten geç yumurtluyordum demekki geç döllenme oldu ve haftamda gitmiyorum.
Esesli Esesli benim de geç göründü diye konuştum hatta bugün doktorumla. Bana dedi ki herhangi bi kitabı açalım orda da yaAr beta hcg 2000-3000 de Alttan ultrason ile görünür. 4000-5000 den sonra karından anca görünür bu normal zaten boşa telaş yaptın dedi