b_ecee98 Kızlar 35+2 yim kasıklarımda ağrı oluyo hareket edince sizde de öyle mi ? Yürümek bile eziyet geliyo kaç gündür yatarken, dönerken hep sızlıyor
Nur_Nur Esraygtf b_ecee98 ben iyice paytak yürüyorum. çatı agrım var. özellikle yorulunca oluyor. bol yürüyüş yapıyorum. onun dışında bi sıkıntı yok çok şükür 36+6yız
FulyAtik b_ecee98 35+4üm ara ara bendede oluyor kendini yorma ve artik bunlar normal bebek doguma hazirliyor kendini
[silindi] b_ecee98 35 haftalığım bebek çok aşagıda doğuma hazırlanmış dedi dr suyumda sınırda büyük ihtimal 37 de suni sancıyla doğumu başlatacak çok da istiyorum hemen olsun bitsin çünkü çok zorlanıyorum ayak tabanlarım yanıyor, bacaklarımda varis var, burun tıkanıklığı grip zorlanıyorum baya bi
Esraygtf Nur_Nur 36+5 im bendee :) paytak yürümenizin sebebi vücut kendini doğuma hazırladığı için leğen kemiklerini yumuşatıyor bebeğin başına zarar gelmesin diye çıkarken o yüzden öyle komik yürüyoruz:) ama çatı ağrısıda eklenince tabi :/
b_ecee98 FulyAtik yorduğumdan da olabilir evet, içim hiç durmuyo canım yansa da o temizlik yapılacak🙄🤦🏼♀️😂
Nur_Nur Esraygtf şikayetçi değilim Allah'a şükür hepsinin hikmeti var. küçükken şişman yaşlı teyzeler öyle yavaş yürürken derdim ben boyle olmak istemiyorum diye. çocukluk.. şimdi öyle yürürken o akıma geliyor. belki doğumdan sonra kadınlar yaşlanınca yine öyle oluyor menapoz falan...
Leyla9292 b_ecee98 bende 35+6 yim benimde öyle misal uzanınca ayağa kalktığım zaman kasıklarım da ağrı oluyor yürürken eğilip kalkarken,
Ecemella En zoru uyumaya çalışmak değil mi ya ☹️ Beni yürümek hiç zorlamıyor da resmen yatamıyorum yatağa. Ne sağa ne sola uyku haram oldu şimdiden ☹️
Eyomi48 Ben de başka bir postta yazdim ,inanilmaz bi kasık agrim var yaniyor resmen o bolgeler neyse hafif bi bel agrim da var ilk olunca ne oldugunu anlamakta zorlaniyorum yarin doktor randevum var ve bebegim iki gündür çok hareketli . Çatı muayenesi olur mu ki yarin bilemedim
b_ecee98 Eyomi48 bebek hareketini yazmamıştım ama benimki de fena 🤦🏼♀️ Yarın doktordan sonra tekrar yaz canım benimde 5 aralıkta kontrolüme daha var🙄
Eyomi48 b_ecee98 tamam canim yazarim ben de 35+3 teyim . Bir de bir duygusalım sormayın 😊 ben çikolata kisti ameliyatı oldum iki tane çikolata bor tane de basit kanamali kıstım vardi, su anda resmen aynı ağrı Yanma. Bakalım çatımız mi açılıyor,mutlaka yazarim.
kr1907 Kızlar ben 35+5 bebeklerinizi dönmüş mü bizim inin kafası sağ göğsümün altında poposu sol kasığımın oradaymış 5 gün önce idi muayenemiz nstlerde birşey çıkmıyor suyum iyi dedi doktor pozisyon alır mı birde kilosu önde gidiyor 4 kiloyu geçerse normal olmaz dedi ama öncelikle doğum pozisyonu almasını beklicez dedi
Eyomi48 b_ecee98 canim bugun nst ye de girdim her şey yolunda, dedi. Bu batmalar ,ağrılar normal, bebek aşağıyda doğum şeklinde ancak bebegim minyon ki biz anne baba olarak iri insanlarız. 2340 gram sol damarım beslemekte zorlaniyor. Çok minik cok Uzuldum.
Eyomi48 b_ecee98 aslında olumsuz bir sey demedi ama ister istemez kendimi yedim .eşim de altı üstü 5 gun geri neden üzülüyorsun diye destek oluyor da ana yüreği yaaa