Yusufunannesi_ lazkizi61_ rica ederim canım Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Hb1903 lazkizi61_ yok devlet hastanesine gidiyorum cogu ozel kabul etmedi perinatologlari olmadigi icin insallah sag salim kavusuruz
immos Traumengel bizde de vardı aynı sıkıntı innate pronatal omega 3 vitamin kullandık ve kaymak, muz, ayran, yumurta ağırlı beslendik yaklaşık 10 günde 500 gr aldı şaşırdık açıkçası, vitaminin çok faydası oldu bize
Deletedmom003 Traumengel canım hiç üzülme banada aynısını dediler ama şimdi aradaki gerilik bir iki güne kadar düştü doktor oda önemli değil dedi. Bebeğin gelişiminde her yer aynı andan olmuyor doktorlar biraz insani geriyor sen içini ferah tut
lazkizi61_ Yusufunannesi_ bugün kontrolüm vardı 3 hafta geriydi 2 haftaya düşmüş 5 gün de 200 gr almış doktor çok iyi dedi bende rahatladım öyle deyince sizede yazmak istedim 😍😍
Yusufunannesi_ lazkizi61_ ohh çok şükür canım İnşAllah daha da iyi olacak🤲🏻 Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
aydandir Hb1903 bende aynı siziin gibiyim 32 haftalığım ama bebeğin karın çevresi 27+5 çıktı kilosuda 1300 gram.Kan akış hızı normal suyuda normal dedi ama erken doğum riski var hazırlıklı olun her ihtimale hareketi azalırsa direk doğumhaneye gelin dedi doktor.Günlerdir ağlıyorum kasılmalarım başlayınca kendimi frenledim bebeğe zarar olacak diye.Ama ben yumurtadan etten tavuktan tiskindim hamileliğimde yetersiz beslendim sanırım hep kendimi suçluyorum şimdide
lazkizi61_ Ebrueylul protein yediklerimi çoğaltim gun de bir bardak süt iciyodum onu 3 e çıkardım aksami ictigim sutu muzla rondodan geciriyorum mesela yoğurt fazla tüketiyorum peynir kasar bide son haftaları ondan az sürede fazla gr almış sizde böyle yapin derim
lazkizi61_ Yusufunannesi_ iyiyim canim sen nasilsin🎀 bebiş iyi çok şükür doğuma az kaldı her an gelebilir gelmeyedebilir😋😋haftaya kontrolum var bakalım