Perşembe günü kurtköy emseyde doğum yaptım. Bebeğimin kilosu ile ultroson da gözüken arasında 700 gr fark cıktı ki bu hata payı olarak çok fazla. Normal doğum yapmak istedim bebeğimin günü dolmadığı için yani biz doldu sanıyorduk çünkü iri sanıyorduk bebek inmedi sezeryan oldum. Sezeryan dan sonra sütüm gelmedi hemşireler ısrarla mama verdirmedi bir buçuk gün boyunca bebeğim sarılık oldu. Damaryolumu kapatmaya gelen hemşire temiz bir spanc yerine yada pamuk yerine odamdaki tuvaletten aldığı peceteyi kullandı sonrada malzeme kalmamış ta gibi bir savunma yaptı. Bebek dostu diye tercih ettiğin hastane olduğu için ve bebeğin sarılığı arttığı için bugün hastaneye fototerapi için yattık ama aksilikler bitmedi. Normalde bebek yogunbakiminda yapıyorlar bu tedaviyi biz özel parasını verip cihazı odaya getirdik sırf gözümüzün önünde dursun görelim odadan dışarı çıkmasın diye. Bebek hemşiresi topuk kanını ısrarla yogunbakimda almak istedi. Biliyorsunuzdur belki fototerapi çıplak vücuda yapılıyor yani bebek çıplak şekilde battaniyeyle götürmek istedi. Yogunbakimdan malzeme çıkaramıyoruz dedi bizde sandık ki çok özel bir malzeme var onu çıkartmıyor. Küçücük tüp için bebeği buz gibi koridorda battaniyeyle saçma bir arabayla götürdük. Kulağımızda götürelim üşümesin diyoruz diyorki prosedür böyle. Bunları anlatıyorum çünkü görüyorum ki türkiye de sağlık sektörü çökmüş. Ben bir hastaneden örnek verdim ki bunu bize sağlık personeli olduğumuz halde yaşattilar bize bunu yapan hiç bilmeyene ne yapmaz dedim. He birde aldığı kanın tüpünü de kırmışlar. Yeniden alınacak. Gittiğiniz hastanelere çok güvenmeyin insanları bir eşya olarak görüyorlar artık.