iremylmz merhaba ben 20 yasindayim, bugün 4 hafta 2 günlük gebe oldugumu öğrendim. önerilerinize açığım 😂💖 Rabbim hepimizin yavrusunu kucağına kavuştursun
DEF iremylmz rabbim sağ sağlim kucağımıza alcağımız günleride göstersin inşallah hayırlı olsun canım 🥰
nefesimsiniz iremylmz hayırlı olsun canım büyük bi ihtimal kese de görünmüyor olabiliyor henüz çok çok yeni. oluşum aşamasındadır. bu yüzdende kalp atışınıda ilerleyen haftalarda duyarsın😊
Filiznalbant iremylmz rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 bende 5 haftalıkken öğrenmiştim 🥰 daha çok yeni kese görünmüyor olabilir sıkma canını ilerleyen haftada kese ve kalp atışını duyarsın 😊
iremylmz nefesimsiniz Allah razı olsun. evett daha doktora gidemedik bugün öğrendim tüm gün insanların aramalarıyla ve eşime nasıl söylesem diye düşünerek geçti 😂😂🙈 yarın kese için randevu alacağım inşşallah 🌹
hilobero Yusufeymeninannesi Şu yorumundan sonra girdim baktımda bütün yorumlarına e ne olmuştan başka bişey bilmiyorsun sanırım? Kadın sevincini paylaşıyor bu olmuş. iremylmz Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah🙏❤️
iremylmz hilobero Allah razı olsun çok teşekkür ederim. evet bende gördüm yorumları sanırım hamilelikten agresif olmus 😣 Rabbim huzur versin herkese 🥰