Aysegulyeter Kizlar tüp bebek yaptırıp benim gibi hic yerinse durmayan anneler varmi. Cok sukur 12.haftamiza girdik saglikli bi sekilde ama ben ilk gunden beri hic yatmadım sürekli hareketliydim. Benim gibi olupta sıkıntı yaşayan varmiydi aranizda merak ettim😊😊
Sghslove Aysegulyeter bende kanama alanı vardı tüp bebekle gebe kaldım ama 3 ay yatarak geçti ☺️ Sen zor zamanları da atlatıyorsun çok şükür 2 hafta sonra filan daha da enerjin gelir sonra son üç ay çöküyorsun azıcık ☺️
Aysegulyeter Sghslove ya bilemedim bide size sorayim dedim. Acaba bendemi sorun var diye. Transferin ilk gunu bile esimle disariya yemege gittik😁 3.gunu 10 saatlik yol cekip evime geldim. Evime geldigim gundem buyanada hic yatmadim. Surekli hareket halindeydim. Rabbime cok sukur bi sknti yasatmadi insallahta yasamam bundan sonra 😊😊
Sghslove Aysegulyeter harekete alışkın bir bebiş olur belki ben çok kasmıştım çok bunalmıştım paso yattım doktora yatayım mı diye her sorduğumda biraz daha istirahat et dedi 15. Haftadan sonra evden çıkmaya gezmeye başladım çok zorlandım sende doktorunla iletişim halinde ol ama riskli bir durum söz konusu değilse yatma yani ☺️
Aysegulyeter Sghslove doktorumla surekli konusuyoruz. Zaten ilk zamanlarda bile bana demisti sürekli yatmana gerek yok. Kendi islerini kendin gör. Ayaklanki rahime kan gitsin demisti. Tabi istirat et ama kendinide skntiya sokma surekli bisey olur diye demisti. Ama dinlemedim hic yatip dinlenmedim🤦♀️
Sghslove Aysegulyeter bana da yürüyüş yap diyorlardı yapıyordum ama kanama alanı geçene kadar yattım yemek yemeye ufak ufak yürümeye filan kalktım çok bunalmıştım şimdi son haftalar zıplayarak geçiriyorum
Sghslove Aysegulyeter İnşallah canım 🙏🏻💕 daha dün gibi aklımda tüp bebek merkezinde sonucu alışım. ☺️ Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻
Aysegulyeter Sghslove masallah cnm rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin. Doktorum bizede bi tahminde bulundu erkek dedi ama bakalim nekadar dogru cikicak😊
Sghslove Aysegulyeter ben 14te öğrenmiştim cinsiyetini ☺️amin canım sende sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏🏻