Babykz_ Babyyinlovee 26.Haftama girdim daha hıçkırık hiç hissetmedim canım o hıçkırık değildir.O haftalarda bende pıt pıt bişeyler hissediyodum ama damar yada baska biseydir cok erken cunku
DuyguErdem Babyyinlovee hahaha başlığı okuyup gece korkularınız var diye girdim sayfaya😂😂 ben şuan 15 haftamdayım hareketini bile 1 defa anca hissettim🤗🤗
Yusufeymeninannesi Babyyinlovee 14 haftada bebek hareketi doğru düzgün jissedilmez hickirik nasıl hissediyorsun
Gnl123 Babyyinlovee Ben 21 haftasında hiss etmisdim,10 dakika falan ara vermeden sürdü.Haraket gibi hiss edilmediği için hıçkırık olduğunu anladım.😊
Esraygtf Babyyinlovee üzgünüm ama o haftada hıçkırık hissetmen mümkün değil. Ritmik olaram hissettiğin şey kan akışın. Hıçkırık anca 28-30 lu haftalarda hissediliyor
Bestte9989 Bende 29+6 haftalık hamileyim. Daha 2 gün önce anladım hıçkırık olduğunu. Hep görürdüm benimkini niye hıçkırık tutmuyo derdim anlamiyodum herhalde. Sizin çok çok erken bence :(
Smraozn12 Babyyinlovee 28 hftalığım daha nasıl hıckırdıgına şahit olamadım hıckırsa bile anlamadım hiç 😂