OznurC Yaa kızlar bende sonundan belkiii aralık annesi olabilirim ☺️ 34. Haftalığız ama gece uyurken bile midem bulanıyor uyanıyorum çatı bel ve sırt ağrılarım bayaa var çok az ayaklarda şişlik ama şükür kramplarım hiç yok yaklaşık 3-4 gündür mide bulantısı şikayetim var acaba doğum yaklaşıyor diyemi çözemedim bende yaa
MNursel Kbra1234 benim de 36+5 belimin sağ tarafinda ve sol kasığımda geçmeyen bir ağrı var. Yatakta dönerken ve kalkarken savaş veriyorum. Eşim yardım ediyor geceleri lavobaya kalkarken. Evde en çok gördüğüm yer orası oldu artık 😀 şuan şunu yazarken yüz üstü yarmayı o kadar çok isterdim ki 😂
Esradmr1 37+3 bizde sol tarafa yatamıyoruz yatınca hiç durmuyor kıpır kıpır sağ bacağımda çok kasılma var onun dışında sürekli lavabo ve geceleri uyuyamamak dışında hiç bir belirti yok 😣
iiisilll 36+6 benim de haff adet sancilarina benzer karin agrilarim oluyor asagiya baski, agri yapiyor agirlastm cok az kilo almama ragmen agrilarimdan olsa gerek yatakta donemyrm zorlanyrm ve asiri mide yanmasi yasiyorum tabiki
HvvGlKrdl Kbra1234 38+1 🤗 agrilar, sancilar beklemedeyiz 🙏 hele vajinamdaki kemik agrisi yürütmüyor bile diyebilirim.Randevum sali gunu bekliyorum su anda 2 gündür cekiyorum bu agriyi 🙄
Tubabyk HvvGlKrdl Allah kurtarsın canm bnm bizde 36+6olduk çok şükür . Tez zmnda saglklı bi şeklde kucagmza almayı nasip etsin Rabbim.
Deletedmom0065 Kbra1234 mide yanmalarimiz son 3-4 gundur bitti çok sükur😶 bel agrilarim var, konusurken falan nefesim kesiliyor yetmiyor nefes 😁 yatakta dönmek yerleşmek rahat etmek imkansiz 😂 37+0 net . 12 aralik dogum insallah. Hee bide karnim catlamaya basladi onun kasıntisi var ;(( o kadar yag boşa gitti mahvoldum..
Gulay77 Mercimek9389 yalnız değilmişim bende de aynı sorunlar vAr 🙄 38+5 hala hiç bi işaret yok beklemeye devam 🙏🏻
Bbbsr 37+5 gece uyuyamama sağa sola dönememe doğum korkusu kasılmalar sırt agrıları... Artık doğsa diyorum hayırlısıylaa
Aylin16_ Mercimek9389 mide yanmam has safhada gaz problemim çok ama doktorum hiç ilaç yazmadı yanş vitamin ve magnezyum dışında :(
Aylin16_ Aylin16_ bu arada 36-2 sezeryan olacağım ama ağrılarım çok kendi erken gelcek gibi geliyor ilk doğumun zorunlu sezeryan oldu 36 haftalık allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
abcd1234 37+3 olduk bu gece itibariyle oğlumla.dönmek, tuvalete gitmek çile artık.ağrılar, sancılar yavaş yavaş vuruyor artık...bide uykusuzluk var tabii.şuan saat 04:10 ve ben uyandım.bitti bu kadardı uyku...
Sedahatun Kbra1234 37+1 benim de. Geçen hafta sancı ve 1 cm açıklık vardı yat kalkma dedi doktor. Şimdi de hiç sancı yok🙄
Melisayenerli Kbra1234 en zoruda sola yatarken kalça yemigim kopacak gibi agrıyor ve saga bile yatmamam gerekıyor 😢😢😢 36+5
Leyla9292 Kbra1234 mide yanmam aylar öncesinden vardı geçen hafta doktora gittim bi hap yazdı kurtuldum artık,12 aralıkta büyük bir ihtimal sezeryan olacam günler geçsin artık çok yoruldum..üçüncü sezeryan im olacak rabbim tüm annelere yardım etsin.