Zehber Tam 8+3 ama iştahsızlık var sürekli uyku modu miğde bulantısı yorgunluk halsizlik kendi yaptığım yemeği bile iştahla yiyemiyorum normal mi ?
Bahar46 Zehber bende şuan 5+2 ama iki gecedir uyuyamıyorum şiddetli mide bulantısı afedersiniz istifa ediyorum dün gece de yarı bayılma durumu yaşadım gözümün önü karardı elim ayağım boşaldı resmen hissetmedim çok kötüydüm daha erken ama anlayamadım ya
hande123 Zehber başında olduğun için normal ama geçer . Gayet normal ben nerdeyse sürekli uyuyordum ve biley yiyeniyordum
Merve0306 Zehber geçecek canım sabret ama biraz zorluyo tabi ben çok çektim şükür 4. Ay geçti koku hassasiyeti vs azaldı bian hiç geçmicek sandım uyku halleri , yorgunluk , yemek yapamamak, yürürken konuşurken mide bulantıları ama inan geçiyor merk etme 😊
Nesomer Evet çok normal 12 haftalığız. 7 haftadan beri mutfağa giremiyorum. Kayınvalidem bakıyor eşimle bana. Öyle ki kendi kokumdan bile rahatsız oluyordum ama şimdi şimdi azaldı. Hiç geçmeyecek sanıyordum ama azalmaya başladı. Korkma sakın bunlar bebeğin sağlıklı geliştiğini ve doğal olarak vücudumuzun değişmesi ile oluşan durumlar. Bol bol oku kendine ve dinlen. Kafana takmamaya çalış.
Zehber Bahar46 aynn bilen arkadaşların dediği gibi çok normal ben mahvoldum resmen ya ınsallah hmm geçer
Aysenurtsr Cok normal bir surec bu zaten. Hamileligin basi ve bu durumlari yasiyacaksiniz normal olarak.
Ozgeuzun Kızlar 10+5 haftalığız ilk defa bugün mide bulantısı yaşadım. Sabahtan beri ne yersem afedersiniz istifra ediyorum. Geçmeyen bir mide bulantısı.
BetlKurtToker Bende 9+3 haftalığım 7. Haftadan beri benim mide bulantılarım çok fazla sabahları falan değil günün her saatinde olabiliyor akşamları daha kötü oluyorum benım gibi olan var mı
sercen BetlKurtToker bende öyleyim cnm aksam yemeğini daha zor yiyorum geceleri bulantidan uyumuyorum
Aysun2834 BetlKurtToker yanlız değilsiniz bende 9+4 haftalığım tam geçti bulantılarım derken tekrar başladı
Zehber BetlKurtToker bende aynıyım kuzum ilk başlarda migdem bi bulaniyor bi afedersin kusacak gibi oluyorum sonra geçiyor olmuyor ama son bi kaç gündür yemek bile yiyemiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😚😚😚
Aysun2834 Zehber doktor bulantı için ilaç vericektir muhtemelen banada verdi ama ben kullanmadım birazcık sabrettim şuanda Yok denilecek kadar azaldı