Gerginanne suyum geldi öyle gittim hastaneye 2 cm acılmam vardı suni verdiler saat 8 bucuk gibi o sırada hafif ağrılarım başladı plateste zıpladım cok iyi geldi gerçekten 1 saat sonra düzenli gelmeye başladı ağrılar adet ağrısının hafifini düşünün. Ayağa kalktım suyum kendiliğinden patladı asıl sancılar zaten ondan sonra başladı bebeğin kafası rahime baskı yaptıkça felaket bi ağrı girdi ya ağrı da değil sanki bütün kemiklerim iç içe giriyor gibiydi ama nefes aldım zıplamaya devam ettim 3 dakika da bir geliyordu 1 dakika da dinleniyordum. Acıklıgım 4 cm olmuştu artık ebeye dedim dayanamıyorum epidural istiyorum yada sezeryana al beni. Gerçekten bir kere daha o ağrıya dayanamicaktım. O sırada 6 cm olmuş acılmam epidural vuruldu zaten hiçbirşey hissetmedim ama vurulduktan sonra anına ağrılarım gitti rahatlamamı anlatamam size birde bi uyku yaptı o sırada ebe kolumdan bi iğne daha vurdu acılmanı kolaylaştırsın dedi hayal meyal hatırlıyorum cunku vurulduktan sonra ben direk uyucaktım ebe yatma acıklıgına bakıcam dedi 10 dakika icinde acıklıgım tam olmuştu zaten ıkınma hissi geldi ama sıfır ağrı. Hemen doğumhaneye gittik çatala yattım ebe ıkınma bebek kendi insin dedi en son doktor geldi 3 4 defa ıkındım bebek cıktı zaten. Sonrasında hersey anında bitiyor. Gerçekten Allah bulandan bin kere razı olsun o ağrıyla asla çatala bile oturamazdım ben. Birde doğuma gitmeden mutlakaa kahvaltı yapın ben iyiki yapmışım su bile vermiyorlar aklınızda bulunsun