Sinemderinnaz YcelMlayimYldrm doktorum bugun plesenta previayım dıe dogum ucretının farklı olacagnı soyledı bsy olmassa bıle sorf prevıayım dıe cok yuksek fıyat verdı siz konjsgnzmj doktornuzşa
Seftali @pamuksekerinannesi biz 25. haftadayız ben aynı zamanda diyabetli olduğum için normal doğum hep riskli ama inşallah bende normal doğum yapacağım zamanı gelince. Allah sağlıkla kucağına almayı ve doğumdan çıkmanı da nasip etsin canım 😊
pamuksekerinannesi Seftali Amin Allah razı olsun cnm.. Kendini normal Doğum diye şartlama senin için de bebek için de en sağlıklısı en hayırlısı Ne ise o olsun.. Risk varsa asla normali düşünme bile boşver.. Rabbim Şafi adıyla şifa göndersin sana da İnşallah cnm🙏
YcelMlayimYldrm Sinemderinnaz hadi ya ne fark varmış ki ? Sonuçta sezeryan benm doktorum öyle bseyden bahsetmedi daha doğrusu hiç fiyat konusmadik
Merrcimek pamuksekerinannesi Canım benim görümcemin öyleydi kanaması da oluyordu. Dr yatırdı sürekli sonra toparladı kendisini. Benimde 18 nisan da ikili taramam bakalım ne olacak
pamuksekerinannesi Merrcimek Benim hiç kanamam olmamıştı çok şükür 🙏 38+4 olduk yukarı çıktı şimdi normal doğumu bekliyoruz.. Darısı diğer hamilelerin başına İnşallah 🙏🤗
Sinemderinnaz YcelMlayimYldrm bugune kadar bende konusmamıstm bugun sordm mersinde yasıorm buranın özel hastane ucretlerıne gore cok yuksek ded”i 5-5.5 dedı bıze kan takılır rahım alınırsa 8-10 u bulur dedı yanı bsy olmasa bıle 5-5.5 cok ama cok yuksek fiyat verdı moralim cok bozuldj
YcelMlayimYldrm Sinemderinnaz bnde mersinliyim bu arada 🙂 ama Amasya da yaşıyorum. Rahim alınması nedir ya bana doktorum hiç böyle şeylerden bahsetmedi rahmimizi niye alsınlar eşi rahme yapışık değil ki.
Sinemderinnaz YcelMlayimYldrm en kotusunu soyledı risk var dıe yapısırsa kanama durmazsa alırım dedı ınsallah boyle bsy olmaz
YcelMlayimYldrm Sinemderinnaz inşaallah olmaz ya bnde böyle duyunca korkuyorum haftaya gittiğimde sorym doktora. Normal sezeryan için bile 5000 çok değil mi hangi hastaneye gdysnz. Benm burda gttgm yerde 1150 lira gbi bsy demişlerdi sezeryana
Sinemderinnaz YcelMlayimYldrm doktorum özel yerı var özel hastanede yapacak cok uc nokta bı fiyat verdı 5-5.5 sadece prevıa ıcın dedı kan baska seyler ekstra dedı bılmıorm napacam
YcelMlayimYldrm Sinemderinnaz çok fazla istemiş ya tabi sizin maddi durumunuzu bilmyrm ama daha uygun fiyata yapan iyi bir doktor araştırın bence. Hiç az bir para değil 5000 lira ki o kadarla da kalmaz
Sinemderinnaz YcelMlayimYldrm suan 32+4 um yatıorum kanamadan dolayı bu saatten sonra benı kim kabul edecek bılmıorm 😔
Sinemderinnaz YcelMlayimYldrm merhaba sizin kontrl ne zmn dı ben bgn gittim cok sukur yapısıklık yok ama yukarı cıkma dıe bsy de yok yatmaya devam ınsallah kanamam olmazsa 3 mayısa yanı 36+4 gun verdı ınsallah kanamam olmaz o zmna götururm bebegımı
Denizim pamuksekerinannesi canim kacinci haftanda cikti yukariya, benim haftaya bakacaklar yukari cikmismi diye 28haftalik olacagim,cok merak ediyorum,insallah cikmistir benimde hic kanamam olmadi
pamuksekerinannesi Merrcimek Amin cnm İnşallah dualarınızı eksik etmeyin kızlar bi an önce doğurayım artık 🙏😍