Alyazumra Kızlar 39.haftamdayım ve mide bulantım cok var bazı arkadaşlarım ya kakasını yuttuysa dedi korktum napsam doktora gitsemmi sizce
Mervezumra Alyazumra supheleniyorsaniz gidin bu ihmale gelmez bence kaka yutup yutmadigini suyun geldiginde anliyorlar diye biliyorum
Baloglum93 Alyazumra bebek uzun süre doğum sürecinde kalırsa kakasını yutar çünkü doğum anında beyninde bi yer var dışkılama sinyali gidiyormuş uzun süre baskı altinda kalınca kakasını yapiyomus e yapınca da o kesenin içinde bebekler sürekli o suyu içip geri çıkarıyorlar o suyu içerken kakasını da yutuyo heralde şuan kakasinj tutsa doktora gitsen doktor bunu usgde anlayamaz heralde ya
filiz08 Alyazumra ben ilk doğumumda suni sancı almıştım o odada başka bir gebe daha vardı kızın sürekli bem belim diye bağrındığını hayırlıyorum.40. Haftayı geçmişti ve inatla doktoru bakmaya gelmemişti sonradan öğrenmilştim ki kakasını yutmuş ve sezeryana alınmıştı.Sanırım biz değil dontor ultrasondan bakarak görebiliyo bunu
Essdmr Alyazumra Ben doğurcağım sabah 2 kere istiğfar ettim ebe bebek doğumkanalına yerleşiyor demişti 🤷♀️
Zehraak Bnde 39 dayım bir haftadan fazladır bulaniyir midem ama bu hiç aklıma gelmemişti.bence bebek yurda bile bizim bu yüzden midemiz bulanmaz
Alyazumra Zehraak bendede aynı işte ara sıra geliyodu bugun kuscak gibi oldum kusamadım cok midem bulandı sabah randevu aldımdq doktora gidicem bakalım
Alyazumra filiz08 bugun egzersiz yaptım artık doğurmak istiyorum diye sancı bi türlü gelmiyo son haftada mide bulantısı normal diyolqr bide ama bakalım yarin kontrole gidicem
Sengulmerve Bebeğin kaka yutmasının Doğumdan önceki en büyük belirtisi akıntı renginin değişmesi diye biliyorum , koyu sarı yeşilimsi arası oluyormuş annenin akıntısı
Dilara_x27 Bugün öğrendim bende mide bulantım çoktu çocuk dönüp kanala indikçe bulantı olurmuş normalmiş