Yakubra25 Iyi geceler hamiş anneler 🥰 Biz 8+7 haftalığiz bazen endişe duyuyorum daha göbüşümüz çıkmadığı için hissedemiyorum da acaba sağlıklı mı bişey mı var diye korkuyorum sizdede öyle oluyomu aynı haftada olan anneler 👶 sanirim 4.aydan sonra geciyo bu tip endişeler dogrumu
nefesimsiniz Yakubra25 şuan henüz o kadar erken ki. daha mini minnacık. bi pirinç tanesi dahi değil. zaman geçtikçe, büyüdükçe, 20 haftalara doğru hissetmeye başlarsınız. ki ilk gebelikse daha geç hissedebilme durumuda olabiliyor. kişiden kişiye değişiyor
Mervezumra Yakubra25 bence biz annelerde o emdise hic gecmiyor ilerleyen haftalarda tekme atmasa korkuyoruz dogdugu zaman hapşırsa oksurse korkuyoruz omurboyu gidiyor bencr boyle😊
SinemBsglu Yakubra25 aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum 🤦♀️ Doktorumuz bi kaç hafta da bir kontrole çağırdığı için ya bişey olurda hissedemezsem niye uzun sürede çağırıyor diye söyleniyorum 🤷♀️🤷♀️
Yavyumbebegim Yakubra25 annelik iç güdüsüyle onu düşünüyosun canım bu da çok doğal ve çok güzel bir şey allah sana bu hissi yaşatıyor zor olsa bile o his senin için mutluluk🙏🏻 Ben bebeğimi hissedene kadar hep bişey olmuşmudur acaba kalbi atıyomudur diye düşünüyodum her içime sıkıntı girdiğinde kendimi acilde buluyordum hemen gidip ultrosonda görüyodum bebeğimi rahatlıyordum😊 haftada 3 kere gittiğimi bilirim. Eşim derdi çocuk bıktı artık ultrasona girmekten kesin diyordur çocuk manyak annem beni bağladı yine makineye diye😊 zararlı diyorlar ultrason için ama o an elin kolun bağlı tek çaren gidip baktırmak doktoruma sorduğumda da cok normal annesin demişti. Gerçekten de bebek ana rahmine düşünce biz anne oluyoruz ama babalar çocuk doğunca. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏻♥️
Yakubra25 nefesimsiniz evet ilk gebeliğim tabi hemen hissedemem daha küçücük ama endişe duyuyo insan işte anlamsizca bide ilk olunca cahil oluyo insan
nefesimsiniz Yakubra25 cahil deme kendine canım estağfirullah öyle demedim sakın yanlış anlama. ama şunu bilmeni isterim ne kadar stresli, endişeli olursan düşğk riskin o kadar yüksek olur 1. si ise, anne hamileliğini nasıl geçirirse çocukta aynı öyle doğar. eğerok stresli sinirli endişeli gergin hamilelik geçirirsen bebeğinde aynı şekilde doğar. çünkü bebek anne karnında herşeyi ama herşeyi hissediyor
nefesimsiniz Yakubra25 ne kadar huzurlu mutlu geçirirsen o kadar eahat bi bebeğin olur. denendi☺️ araştırabilirsin.
Yakubra25 SinemBsglu ama kuruntu yaparsak böyle bizimde psikolojimiz alt üst olur canım zaten hormonlardan normal bi psikolojimiz yok o yüzden allah neyi nasip ettiyse ona uymak zorundayız elleri ayakları düzgün olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah bunlar gelip geçici şeyler eskiden büyüklerimiz doktoramı gidiyomuş evde doğum yapiyolarmis bizim dönemimiz çok çok iyi ve gelişti bence ayağımızın altında herşey dua edelim herşey yolunda gider sıkıntı yapmayalım ❤
Yakubra25 nefesimsiniz yo ne yanlışı olurmu sen kusura bakma canım asil ben kendime dedim gerçekten bilmiyorum çünkü 2. Kere anne olsam hani belli daha tecrübeli olurum ilk diye böyle diyorum onlar sağlıklı olsun yeterki biz takmayız hiçbirşeyi onlar için ❤
Yakubra25 Yavyumbebegim ne güzel yazmışsın okurken içim bi hoş oldu tam özetlemişsin aslında annelik gerçekten o zaman başlıyo teşekkür ederim güzel konuşman için arkadaşım 🥰
Gamze0144 Yakubra25 tatlim cok erken senin haftanda.endiselenme.benim 4 ncü aydan sonra belli oldu.hayirli hamileligin dogumun olsun insallahh🤲
Yakubra25 deletedmom33 Gamze0144 amin arkadaşım inşallah allah hepimizin bebislerini saglikli sihhatli bizlere bagislasin ❤
hndgkct Yakubra25 bende 11 haftalığım canım hep bir korku endişe var tabiki hiç geçmedi bence doğuma kadar da geçmiycek Allah yardımcımız olsun inşallah herşey yolunda gider canım olumlu düşünelim olumlu olsun herşey 😍🙏🤲🧿
Ecrinbzkrt Bende öleyım ilk gebelıgım bostu yarın 10 haftalık olucaz en son 6.haftamda doktora gıttım 1ay sonra gel dedı ama ıcım ıcımı yıyor ıyımı yasıyormu hareketlerım ona zarar verır mı dıe dusunuyorum inş saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız bebişlerımızı🤲🏻❣️