Ilknur_emin Pelinbyk 29 haftalığım ve sivilceler aldı başını gidiyor hormonlardan kaynakliymis ben bir çözüm bulamadım
[silindi] Pelinbyk bebek erkek olduğunda oluyomuş salgıladığı hormonlardan aile hekimim söylemişti bana da 🤷🏼♀️
Sedos2020 Pelinbyk benimde o.haftalarda başladı şuan 16 haftaligim geçiyor gibi çok şükür cinsiyetide merak ediyorum erkek bebekte olur diyorlar bakalım doğrumu.
FSCMK Ilknur_emin benimde son haftalar aşırı bir sivilcem vardı doktorum geçer dedi Doğum yapalı 2 ay oldu bir geçme göremiyorum
Pelinbyk Ilknur_emin bişey kullanmakta istemiyorum zararı olur diye inşallah doğumdan sonra düzeliriz
Mrvozcn Benimde yüzümde ve vucudumda hamileliğimin başından bu yana sivilce döktü şuan 37.haftanın içindeyim halen sivilcelerm var cinsiyetle alakası yok bebeğim kız🌸
Ylzmeric Gül suyuyla siliyorum yüzümü ve çekirdekten uzak durmaya çalışıyorum 17 haftadayım. Bende sivilceleniyorum .s
Ilknur_emin Pelinbyk benim sivilcelerimi kurutuyor ama haftan ilerledikçe yine cikiyor 😃 neyseki 29 haftalık olduk inşallah doğumdan sonra düzelecek