Gulaycyrus 15 haftalık hmıleyım canım deli gibi hurma istiyorr düşük yapar doye herkes soylyor ama ben kacamak bitane yiyorum hiç canı hurma ceken oldumu 😔 bu bildigimiz oruç acarken yedigimiz hurma 😿
Terspektif Gulaycyrus bi tane hurma düşük yapar mı sizce ? Kimyasal bişey değil sonuçta bir tane hurma 🤷♀️
Arifeyenianene Gulaycyrus ben hamilelik boyunca çok yedim. Düşük falan yapmaz hatta folik asidini karşılar hergün tüket canım çok faydalı
Gulaycyrus Yaa o kdar guzel gıdıyormı yerlen normalde de cok sewıyordum çerez gibi yiyordum suan onun zararının olacagını dusunmek ne blyım 🥺 ya bende ters teperse
Arifeyenianene Gulaycyrus çok çok yeme 3 5 den bişey olmaz ama tek sayı olarak ye. Çift sayı olunca vücutta faydadan çok zarar oluyormus
[silindi] Benim de çok canım çekiyor ama yemiyorum tuttum kendimi ama 1 taneden bişey olmaz heralde 🙈
Betttt Gulaycyrus bi tane den hiçbirşey olmaz hamileyken hurma yiyenin cocuğu güzel ahlaklı olurmuş hiç korkma canım
Alpase Gulaycyrus benim hamileliğim boyunca yediğim hurmayı kimse yememiştir gunde koca bir kase yiyordum düşük olsaydi bende olurdu dogumuma 13 gün var bol bol ye hic bir şey olmaz 🤦🏻♀️
Aozge Gulaycyrus kim demiş onu canım 😂😂😂 2 gün önce benimde canım çekti neredeyse yarım kilo yemişimdir Medine hurması yaş olanından 😂😂😂 hiçbişicikte olmadı kimseyi dinleme yeee tabiki.
Gulaycyrus Aozge bu medıne hurması dedıgın sey benım kı demı :) karıstıyprum ben diger domates gıbı olanla
Aozge Gulaycyrus domates gibi olan cennet hurması diye gecıyor, Medine hurması hani hac ümre den getirilen 😂😂
Gulaycyrus nefesimsiniz kım aklıma soktu bılmyorum ama ınternette de dogumu kolaylastordıgı yazıyor 🥺
nefesimsiniz Gulaycyrus herşeyin fazlası zarar. çok sık tüketirsen çok yersen şekerini çıkarabilir ki bu meyve içinde geçerli. meyve sağlıklı bi besin. ama fazlası zarar. öyle düşün.
Aozge Gulaycyrus yeee anam yee bebişe yarasın 😂😂😂😂😂 hiç bişi olmaz 😂 en azından 1 2 tane ye ki göz hakkı gözün kalmasın hiç bişiye çocugun aç olur vallahı bak 😂😂