Deletedmom0026 Afedersiniz surekli idrarim geliyor ve iliski sirasinda her zamankinden degisik birsey hossediyorum sanki rahmim asagi inmis gibi. Erken dogum riskim var kasilmalarim oluyor, rahmim asagi inmis olsa bunj bu sekilde hissedebilir miyim ?
Gzmozcetin Deletedmom0026 erken doğum riskinde doktorlar ilişki kesinlikle önermiyor doktorunuz bu konu hakkında hiç mi bişe söylemedi mi yoksa söyledi de siz mi dikkat etmiyorsunuz? Çünkü haftanızda baya ileride
Symnrdlkra Deletedmom0026 erken dogumda iliski onerilmiyor. Bende 33 te birlikte oldum 3 gun hast yattim 3cm acikligim olmustu
Kbrbydk Deletedmom0026 rahim ağzından vajinaya doğru bir dolgunluk hissediyorsan sanki ikinsan birsey cikacakmis gibi oluyorsa açılma olmuş olabilir. Farklı birşey hissediyorsan mutlaka doktora git.
Gzmozcetin Deletedmom0026 Deletedmom0026 Canım sen onu hissettiğin an doktoruna gideceksin durumunu aynı bize anlattığın gibi anlatacaksın bunu biz bilemeyiz ki doktor alttan muayene edecek ki görecek senin yazdığına göre bizde bildiğimiz kadar yorumluyoruz. Bizimkisi sadece var sayım oluyor. İhmale gelmez Allah korusun🙏🏻
Deletedmom0026 Symnrdlkra goruyorm burda doktorum yasakladi flan diye ben 2 doktora muane oluyorum 2 side birsey soylemedi. Bilmiyorum
Symnrdlkra Deletedmom0026 ben az once geldik doktordan sancim vardi yumusama var bir iki gune dogurursun dedi iliski yasak dedi
Yavyumbebegim Haftada benimde açılmam oldu 1 gün hastane de yattım doktorum hiç bişey demedi fakat ben korktum denemedim bile.. siz tekrar bi doktorunuza danışın derim
Deletedmom0026 Yavyumbebegim ya sordugum soru bu degildi zaten iliskiden oldu demiyorum. Iliskide farkettigim birşeydi rahmim asagi mi indi açılma gbi birsey mi oldu da ben bunu iliskide farkettim diye sordum. Iliski ile alakali birsey degildi sordugum.
Deletedmom0026 Gzmozcetin daha 1 hafta var randevuma ve ondan once doktoru bulmak degil malesed beklemek zorundayim acildede balabilcekleri cihaz yok ne yazikki 😔
Arifeyenianene Deletedmom0026 canım sen özellikle sordun mu ilişki zararlı değil mi diye? Benim de erken doğum riskim vardı dr söylemedi özellikle sordum sonra söyledi. Bunu neden özellikle söylüyorum çünkü riskim geçtikten sonra ilişkiye girdik ve tekrar bi kanamam oldu Dr yine risk başladığını söyledi. Yani ilişkiye bağlı bir durum olabilir