LifeandFeel Daha önce doğum yapmış arkadaşlar son bi kaçgündür egzersiz ahududu çayı pilates hurma artırdım şuan çok sık kasılıyorum ama sadece kasılma hissediyorum sancı bel ağrısı vs yok doğum olamaz değil mi
Betttt LifeandFeel canım belli olmaz benim son günlermde kasılmalarım artmıştı sonra zaten suyum geldi o hafta icinde doğum yaptım
Mehar04 Seydanurak benim şu anda karnımda hafif agrılar var özür dilerim ishal olacakmış gibi aynı az da belde Ağrı var inşallah bi an önce kavuşuruz sağlıkla evlatlarımıza
LifeandFeel Seydanurak ilk defa bukadar çok kasılmam oldu düzensi ve kısa en fazla 1 dk yani Doğum sancısı bu olamaz bence 🤦🏻♀️ 😂
Seydanurak Mehar04 bende kasılma vardı bugün ama durdu şuan. Siz de takip edin sancılarınızı hakkımızda hayırlısı 🙏
LifeandFeel Betttt demekki Doğum bile olmasa hazırlık yapıyor rahim okadar sık giriyor ki ama düzen yok ve rahatsız etmiyor az nefes daraltıp geçiyor sık derken sizin en sık nasıl ararlıklarla kasılma oluyordu
Betttt LifeandFeel düzensiz bi gün 3 kere oluyordu ertesi gün 1 kere zaten suyum geldiğinde ağrım olmadıgı icin suni aldım canım düzenli o zaman kasılmalarım oldu
LifeandFeel glnzk karnının birtarafı sertleşiyor yavaş yavaş genelde anneler bebek poposunu dayadı sanır ama bebek poposunu anlık ittirip dayar geri çeker bu kasılma yavaş yavaş toparlanıyor karın geri gevşiyor sıkışıyor gibi hissedersin bazen hafif bazen daha belirgin olur
glnzk LifeandFeel bende oyle zannediyordum oluyo oyle arada banada baya sert oluyo sonra düzeliyor geri iyi oldu öğrendiğim demek kasılmaymış o yavas yavas hazrlk demekki 😇
LifeandFeel Betttt benim bir saatte on kereden fazla düzensiz oldu ama dediğim gibi sancı bel ağrısı sıfır
Betttt LifeandFeel herkeste aynı olmuyorki canım benim suniyle bile bel ağrım olmadı hissettiğim bütün kemiklerim birbirine giriyordu sanki. Ama sen yibe de takip et düzenli olduğunda zaten direk anlarsın