Zeynepmum Kızlar 38+2 deyim dün doktorum açıklığa baktı 1 cm açıklık var dedi çarşamba gel yatisini yapalım dedi. Bu durumu yasayan var mi ne yapmalıyım sİZce?
Com34 Zeynepmum benimde 1,5 cm açıklığım var ama dr yatış yapalım demedi. Sadece haftada iki kez kontrol ediyor
Semranurum Zeynepmum bende 37 + 5 günlügüm 1 cm acıklıgım var doktor normal dedi yatış falan önermedi
Fyzard Zeynepmum canım ben 39+ 2 deyim 3 cm açıklığın var yine yatış yapmadı sadece teklif etti o kadar
TubaSari 1 cm acikla yatis yapilmaz ki en an az 4,5 cm olunca yatis yapiyorlar sen bol bol merdiven in cik dus al yürü acilman olsun yarina kadar
TubaSari 1 cm acikla yatis yapilmaz ki en an az 4,5 cm olunca yatis yapiyorlar sen bol bol merdiven in cik dus al yürü acilman olsun yarina kadar
Com34 Zeynepmum açılmam geçen hafta oldu hala aynı cuma günü kontrolüm var tekrardan. Bebekte iyi o yüzden bekliyoruz. Ama 2 cm le yatış hiç duymadım. Benim nst de sancımda yok
Emresra @Zeynepmum 10 gün önce 1 cm açılmam vardı nst de sürekli sancım çıkıyo ama ilk gebelik yavaş ilerler diye sancın sıklaşınca gel diyo doktorlar bende beklemedeyim
Zeynepmum Emresra ben de 38+2 deyim.1 cm açıklıkla beni yatırmaya çalışıyo ama.ben yatmak istemiyorum
Emresra @Zeynepmum bana da istersen yatışını yapıyım ama rezil olma buralarda sancın sıklaştığında gel en iyisi dedi canım
Com34 Zeynepmum bebek ve suyun iyiyse yatışı niye yapıcakki yatma bence sancın gelsin evinde çek 10 dk ya düşünce git. Bana dr öyle dedi. Erken gidince ebeler çok rahatsız ediyo hastanedede zaman geçmiyo.
Zeynepmum Com34 evet gereksiz bi şekilde hic bi belirtim olmadan hastaneye yatmak akil isi gelmiyo bana .zaten evim hastaneye 10 dk uzaklıkta herhangi bi durumda hemen gitme şansım var.umarım doktorumun niyeti iyidir çünkü bu zamana kadar bi sorun yaşamadık kendisiyle