Bnarinn Hande2017 zaten kafayı yemessem dogana kadar daha önce 9 haftalık bi kaybım vardı oyızden şimdi korkm 2 kat doktor herşey gğzel desede
Adabahar Bugün 23 haftama girdim kızım çok hareketli maşallah özellikle sırt üstü uzandığım zaman 🙏 strese gerek yok her bebiş farklı bazen elimle pıt pıt yapıyorum ben de🤗 bir de sanırım 10 kilo aldım ama hiç belli değil nereme aldım bilmiyorum😅
Bnarinn Adabahar benimde göbüşüm cıkmadı 😳 kilo almadım acaba bende bi tuhaflık mı var diyorum ne zaman cıkıcak bu göbüşşşş 🤣🤣
Bnarinn Prenslerimmm insan ilk başta hiç bişey hissetmiyor işte annelik o sertlige dokununca acaba zarar olurmu acırmı derken başlıyormış 🤧
Hande2017 Bnarinn Allah bağışlasın herşey yolunda gider siz hep böyle düşünün herşeyde yolundaymış zaten😊Ama ister istemez kaygılarımız oluyor tabi kontrolden kontrole görmeyince😊🙈
Prenslerimmm Bnarinn bi de doğunca gör 1 yaşında oğlum var düşsün hemen için sızlıyor ağlayınca benimde ağlayasım geliyor
Bnarinn Prenslerimmm olabilir ben de çok zayıf degilim kiloluda degilim ama yok cıkmadı dolmuşta sağlık ocagında hiç biyerde yer vermiyorlar 😂😂 kıyafet alıcam daha erken degilmi diyorlar 🤣🤣 5 ay biticek diyorum ama
Prenslerimmm Bnarinn Valla beni gören hemen biliyor çok zayıf da değişim 53 ile hamile kaldım 63 oldum 70 75 de doğum yaparım🤣
Bnarinn Prenslerimmm arkadaşımın çocuğu düşüyor ağlıyor bende onunla ağlıyorum kendşmde düşünemiyorum 😬😬