Esraammar Sweetblonde88 bana takviye verilmesi gerek dedi ilaçla toparlanamazsın dedi hangi ara bu kadar düştü değerlerim anlamadım 😞
Sweetblonde88 Esraammar ben ilaç kullandığım halde takviye aldım ilk gebelikte. Alerji vs olmadı. Sizin degerler iyi diye ilaçları bırakmanız kötü olmuş. Bir kac günde bile düşüş olur. Zaman az dediğim gibi baska türlü toplanmaz. Gecmiş olsun hemen baslayın ki yükselsin.
Gazell Kansızlığın var muhtemelen demir ilacı başlatır birde idrar yollarinda enfeksiyon gerisi troitler falan normal
Buseeeeee Lökosit var canim buda enfeksiyon oluyor demir vitamin değerlerin biraz düşük ama tabi biz doktor kadar sana bilgi veremeyiz yanında ok işaretleri var yüksek oldumu ok yukarı düşük oldumu aşağı sende bakınca anlayabilirsin 😊
Aryacigdem Esraammar alerjisi yuksek oldugu icin oncesinde baska birnserum taktilar sonra demir serumunu taktilar
Cansubasak Bunca zaman doktorunuz size kan ilacı kullandırmadı mı bana her gittiğimde soruyor ayda bir takip alıyor eğer bu kadar ilgisiz bir doktorunuz varsa doğum için başka bir doktor bile düşünebilirsiniz nasıl size ilaç takibi yapmaz
Prmanne Esraammar alerji riski her ilaç için var doktorun gerekli görmese vermezdi demirin ve Demir depoların azalmış canım kansızlığın var doğumda bizlerin en çok ihtiyaç duyacağı şey o doğumdan sonrada gücünü çabuk toplaman gerekiyor bebeğine bakacaksın tedavilerini hiç aksatmadan yap 2 ay kalmış bebişine kavuşmaya iyice dopinglen🤗 sağlıcakla al inşallah yavrunu da kucağına 😇