defne55 handen 4 gün önceden nişanım geldi sonra çok aşırı yoğun akintim oldu orkid kullanacak kadar fazlaydı bu akıntı sonra sancı başladı bi gittim 4cm açılma az bi suni desteğiyle 3 saatte dogum oldu 39 haftama girmiştim 😊
DamlaDeniz handen naptınız doğum yapan var mı? benim hala yok belirti 40+5 oldum h sonu dogmazsa pazartesi sezeryan olacagım açılma da yok suni vermeye gerek yok dedi doktorum
Seymaert Benimcanimoglum_55 salı günü açılma olursa suni verelim olmaz da sezeryan yapalım dedi. Bakalım 🤦♀️
Seymaert Benimcanimoglum_55 salı günü açılma olursa suni verelim olmaz da sezeryan yapalım dedi. Bakalım 🤦♀️
handen DamlaDeniz bendede aynı doğum belirtisi yok su nişan bende pazartesi gidicem doğum başlamazsa öncesinde 40+2 oluyorum o zaman bakalım ne dicek
handen DamlaDeniz Ay yinede içim rahat etsin yarın acilden bi baktıracam herşey yolundamı diye hareketi normal ama kaka yapar falan diyorlar ya ondan korkuyorum
DamlaDeniz handen kaç günde bir gidiorsunuz kpntrole ben iki günde bir gittim bu hafta boyunca pazar da acikde nstye baglan dedi doktorum yine aynı cıkarsa pazartesi yatış yapacagım
handen DamlaDeniz ben hep haftada bir gittim geçen pazartesi gitmiştim ama bu gün gidicem bide çünki tam kırk oldu içim rahat etsin öyle bekliyim
handen DamlaDeniz slm kızlar hastaneye gittim herşey yolunda suyu vs herşey güzel doktor beklicez dedi 2 günde bir nts dedi suni ile doğum başlatmak için 9 gün daha dedi Yani 41+2 ye kadar beklicez kendi sancım için