Hiranurhilal Mervee58 26 haftam doluyor oazartesi kontrolum vardi bende cokkk merak ediyorm yazsinlar bakalim nasilmis
Eceveannesi Mervee58 26+2 de 28 hftaya uyumlu dedi 1 kg 53 Gr di ama bilemiyorum 2 hfta önde kafası önde dedi bazen yanılma oluyormuş ultrasonda
Xedice__10 Rezzan Selam canım belimde ağrı oluyor , oturamıyorum fazla kasıkda da ağrı oluyor hafif hafif . Geceler yatakta rahat bulamıyorum . Sıksık idrar .... Böyle işte
Mervee58 Eceveannesi benimde aynı 2 hafta önde dedi kafası ama bizde genetik ama sizinkinin kilosu biraz daha fazla benimkine göre bende 26+5 im 941 dedi
Beren01 Eceveannesi benimde kafası önde 2 hafta 27haftanin sonundayim 30un başında görünüyor suyuda braz fazla çıktı. 27+5 1389 gr şekerden şüpheleniyor Dr
Eceveannesi Mervee58 cnm bizde kafayla ilgili genetik birşey yok ama kiloda da olabilir dediğin gibi kilo fazla iri olcak oğlum babası gibi heralde😄
Hiranurhilal Mervee58 ben pazartesiyi bekleyemedim canm bugun gittim 25 +6 935 gr mis iyi dedi doktor
Mervee58 1234ipek su hakkında bi bilgim yok ama kilo konusunda üzülmeyin diyet yaparsınız doktor gözetiminde yengem aynı durumu yaşamıştı inşallah düzene girer🙏🏻