28Nisan19 Masallah kardesim Rabbim hayirli evlat etsin yavrunu. Dua et bizlere de.🐣 Birsey soracagim ebebek ten aldigin lohusa kilodundan ne kadar almak lazim ki yetsin ?
Flyk 28Nisan19 cok tesekkurler, darisi sizlere 🙏 bir paketi 5 li oluyor, 2 - 3 paket kanama bitene kadar rahat ettirir bence. Kagit gibi bir materyalden ama dayanikli. Bide cildine yapismadigi icin kirlenmiyo. Guzel yani.
Arifeyenianene Flyk lohusa kilodu nasıl bişey acaba onu giyince ayrıca ped vb takmak gerekiyor mu yoksa ped görevini mi görüyor
littleangel Deletedmom00260 ben silvermoon aldım gelmedi henüz ama yorumlar çok iyiydi 🤷♀️Umarım işe yarar
Flyk Arifeyenianene normal kulodun kagida benzer materyalden yapilmis daha buyuk hali. Nefes aldiriyor sikmiyor. Dikislere hic dokunmuyor terletmiyor. Ama tabii ped takmaniz lazim. Yani normal dogum icin bilemiyorum ama sezeryan dikisleri icin ben memnun kaldim cok
Irmakecrin Bende 9gun once sezeryan oldum ama hic istahim yok hala mide bulantimi atamadim sezeryandan dolayi siz jeler yapiyorsunuz
Flyk Irmakecrin bende mide bulantisi olmadi ama istahim azaldi. Ben bunu emzirmeye bagliyordum 😊 bol bol soguk serbet ve komposto iciyorum. Ve yanimda kim varsa diyorum ki nolur onume meyve kes koy, kuru incir kayisi getir koy yoksa ben kalkip da yemicem 😊
Elisatubis Acemi_annee kızımada öyle dediler kafası büyük diye halbuki yüzü küçük minyon tipli olduğu için öyle demişler bir doğdu gayet küçük kafalı minyon yüzlü hiç dediği gibi olmadı bende eşimle çok dalga geçtim hamilelik boyunca Senin kafan büyük kızımızda öyle olcak diye 😁