Deletedmom0010 Kızlar doktor bana acı eşkiyalık baharatla yemek yasak dedi ama canım o kadar çok limon çekiyor ki yesem bir şey olur mu acaba gerçi tamda uyamiyoeum bazen acıda yağlıda baharatlı da yiyorum insllah bişi olmaz
Deryayaman Deletedmom0010 valla canım 21 haftaşıgım ılk 3 ayımı ekşi limon özelliklede bol nar ekşili salatalar ve turşular yedim kızım doymadı bır turlü ekşiyi bılmem ama tuz konusunda dıkatlı olmalısın
mavera Deletedmom0010 düşükle alakası olduğunu sanmıyorum doktorunuz mide ve kabızlık problemi olmaması için demiştir belki ben acı ve ekşi çok severim genelde yiyorum da yani😋 abartmadan yemekte problem olacağını düşünmüyorum 🤷♀️
tgbasaritas Deletedmom0010 dusuk yuzunden degil ama mide problemi yasamamaniz icin yasaklamis olabilir. Ben kum doktum bi donem butun gun limonlu su iciyorum,gripken de hep limon yedim. Cok sukur bi sikinti olmadi
Serenty Deletedmom0010 ay aynı ben.bi gün çok gezdim öyle yoruldum ki canım da limon suyu çekti.gorumceme söyledim bir tane limonu sikti bende diktim kafaya.normalde eksiyle aram yoktur heleki limonla.sonra beni korkular aldı limon kanı sulandirir ben niye içtim diye.bebege bişey olacak diye ödüm koptu.sukur bişey olmadı.daha sonra doktoruma anlattım doktor iyi olmuş işte kan akisin hızlanmış bebeğine fazla kan gitmiştir dedi.
Deletedmom0010 Anladım kızlar valla günde 1 tane limon yesem bişi olmaz heralde insllh cvp için de ayrıca teşekkür ederim:))