Zade BetuL-9458 İçmesine içebilirsin canım ama kaliteli bir kahve olmadığı için çok tercih etme derim :/ Onun yerine az miktarda filtre kahve tüketsen daha az zararlı olur .. granül kahveler normalde de çok önerilmiyor çünkü
hilobero BetuL-9458 İçebilirsin bence ya sonuçta hergün içtiğin bişey değil her yiyip içtiğimiz çok mu sağlıklı sanki 😂
Emin_e Ben cok severim, hamile.kalmadan gunde en az 2 iciyordum ama doktorum neskafe icme onun yerine bir tane turk kahvesi ic demisti... 6 aydir sadece bir kere bir yudum ictim koktu burnuma:) doğumdan sonraya saklıyorum artik
Zade Emin_e herşeyde olduğu gibi onunda belli bir porsiyonda olması gerek tabi :) Büyük koca bir bardak iç demiyorum tabi az küçük bir fincan içilebilir bence canı çok istiyorsa :) Türk kahvesi de tüketebilir günde 1 fincanı geçmemek kaydıyla ama nescafe aşeren biri için en iyi alternatif filtre kahve :)
Emin_e Zade doğru söylüyorsunuz... ben bir baslasam o kahvelere kafami kaldiramam diye kendimi tutuyorum:)
BetuL-9458 Teşekkürler kızlar , gözümün önünden geçiyor baş ağrım tuttu gözlerim ağırlaşıyor çok canım istedi başka kahve tutmaz yerini sütlü yapıp içsem mi 🤔
Gozde01 BetuL-9458 çok canın isterse 1 çay bardağı içebilirsin bence ama doktor onun yerine türk kahvesi önermişti çok istersen bi tane de iç demişti ve ben içtim