Kumsalinannesii Hagag bende 37+3 oldum canım çok agrim oluyordu geçti. Doğuma kadar elimle silicem ins bakalım ne zaman gelicek ☺️☺️
07052019 Zoryolculuk gebelik şekerim var, tatlıları çok özledim, bi de gece çişe kalkmadan deliksiz uyumayı 😃 onun dışında şükür rahat geçti 34+2 yim. Kilo da almadım, hamile kaldığım kilodayım. İnşallah son haftalar da iyi geçer 😊
Seymaert Zoryolculuk ay eşim beni sırtımdan sıkıp belimi çıtlatırdı. Çok rahatlardım doğumdan sonra ilk işim o 🤣
Dilaraatac Valla ne yalan söyliyim rakı içmeyi çok özledim şöyle inceden zeki müren de çalacak miiiissss misss😌🥺🥺🥺🥺🥺
Sirin_beyza Zoryolculuk sırt üstü yatmak ve istediğim kadar tatlı yemek seker çıktı hiç yemiyorum😔😔☹️
Kizkalesi Iimran canım bacaklarım tutuluyor öyle yapmazsam açılmıyor. Bişey olacağını düşünmedim açıkcası o kordon ayrılmasını bende duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum 🤷
YudumSu kesinlikle alışveriş yapmak 😔 şimdi resmen giysilerden tiksiniyorum karnım çıkacak diye hiç bişey almak istemiyorum ahh bu hamilelik psikolojimi çok bozdu 🤦♀️
ozgens 26mrv eyvah Bebek doğunca banyo yapmak lüks öyle söliim🙈bence banyonun keyfini çıkarabildiğiniz kadar çıkarın
GamzeTopcu Zoryolculuk 38.haftadayım , eğilmeyi, rahatça uzun yürüyüşler yapmayı, rahatça banyo yapabilmeyi, yüzüstü sırtüstü yatmayı, kendim için alışveriş yapıp istediğimi giyebilmeyi😄 gibi gibi birçok şey. Az kaldı çok şükür
cansubsrr Zoryolculuk Ben rahat oturup kalkmayı özledim valla artık oturup kalkmakta zorlanıyorum iyice