Badevehande [silindi] 6 kilo ama eve gelince çoğu gitti 15 günde çünkü o kadar çok koşturma oluyorki insan eriyor yani
Kayraruzgar Bebisim_1208 benim kuzenimde 31 haftada -1 kilodaydı doğururken kaç oldu bilmiyorum ama ☺ tebrik ederim biraz kilolu gebe kalmıştınız sanırım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 💕
Leyla9292 Ilknur-gugumcu 35inci haftada 11 kilo aldım.iştahım çok azaldı bu aralar 38inci haftam da sezeryan olacam hayırlısı ile.ben asıl emzirme döneminde kilo alıyorum fazlası ile
Kayraruzgar Ilknur-gugumcu 30+4 tam 10 kilo 😂 başta hiç almıyordum neredeyse şimdi birden almaya başladım 10 12 arası doğururum diyordum ama 15 falan olur heralde 😌😌
Asmen Sabahları 58 aksamlarida 60 cikiyorum dartıda 54 ile hamile kaldim 4 kilosunu verdim ilk aylrda😥 25 haftalik hamileyim az kilo almadim yani😁gunaydın kızlar Rabbim evlatlarimizi bağislasin insallah🐞
Bebisim_1208 Ibck isterseniz yemin bile edebilirim..! Burdaki insanlara yalan söyleme gibi bi hakkımız yok. 69 ile hamile kaldım Şuan 70 kiloyum yediklerim bebegime gidiyor dedi doktor çok şükür bebegimin kilosu herşeyi 3 hafta önde
Zeyk Fatos_aslan22 canısı sakin ol 25.haftadayim 9 kilo aldım 😂 ama doktor s...ti azıma çok kilo aldım diye 3 gündür 45 dk yürüyüş tempolu ve plates yapıyorum ki doğuma kadar daha çok almayayım diye.