Yenianneadayi2208 Mrs_erkan 😂 dimi insan su içince bile alır yani.Öyle bişey ki bebek büyüyor içerde suyu var plesentası var ee şişkinlikte oluyor falan.O zaman kilo almak yerine vermiş hanımefendi.Ne diyelim maşallah 🌸
Nursan Mrs_erkan banada ve bebek 33. Haftada bir kilonun üstündedir suyuyla falan otomatikmen annede en az bir kilo alır yani kendi kilolarını geçiyorum Bebek kilosuna ne oldu suyu rahim ağırlığı falan 🤷🏻♀️
Mrs_erkan Yenianneadayi2208 valla ben 33deyim 17kilo aldim zayif birsey olmama ragmen aldim yani kilo normaldir almak . 1kilo ne demek😂
Yenianneadayi2208 13+5 ve 2,5-3 kilo civarı almışım 🤦🏼♀️ Tabi yedim yattım ondan , kanamalı olunca kalkamadım hiç.Neyse bin şükür kilo gider, bebeklerimiz iyi sağlıklı olsunlar da
Karakuzuu Ilknur-gugumcu 37+6 da 8 kilo ile Doğuma girdim. Bugün 6 günlük olduk 4 kilosu gitti 💃💃💃 amma velakin göbeğim rahat 5 aylık 🥺🥴🥴
Hazalozan Medine_1992 doktorunuz bişe dedi mi kilo almakla ilgili benmki 16. Haftdayım 5 kilo aldım bğtğn olumsuz hastalıkları sayıp diyet verdi 😑🤦🏼♀️
hilobero Ay ağlıcaam şimdi ben 6+3 üm ve 3 kilo aldım şimdidenn kızlar ben 1000 kilo giderim heralde doğumaa 😂😂😂
Hacerevgin Mervemm hilobero bende 4 kilo almistim simdi 22 haftalik oldum ve 12 kilo aldim boyle boyle gidiyoruz bakalim yalniz degilsin😅🥰
Simya Mervemm hilobero bende 6+2 yim 1 kilo bile almadım üstelik zayıfladım 54 den 52 ye Düştüm 🤦🏼♀️
Sabirsizanne16 hilobero ben de gebeliğimi öğrenir öğrenmez bi haftada 2 kilo aldıydım iştahın da açıksa çok normal