Ozgeszr Hanımlar 37 haftalık hamileyim 2 gündür makatta agrı vardı dün et parçası oldugunu gördüm bugun de kanamalar eşlik etti resmen ağrıdan oturamıyorum 😢 önerisi olan varmı 😪
Pinarx9 Ozgeszr merhaba canım benimde hemeroid var kanama oluyor ama doktorun verdiği kremle kanama durdu
Dlmm Gecmis olsun ben de o durumdan muzdaribm daha dun farkettim ne yapacagimi da bilmiyorum doktorlar mudahale edebiliyorlar mi acaba?
Ozgeszr Dlmm doktoruma söylemiştim normal dogum engel degil bizimde yapabilcegimiz bişey yok onunla ilgilenen bi bölüm söylemişti oraya görün dedi
Ozgeszr Aaygun malesef nasıl geçicek bu illet bilmiyorum normal dogum olursa ıkınmaktan dahada çok büyüyecek ve sorun yaşatıcak napıcam bilmiyorum
Fzlt Doktora git ilaç veriyor son haftaların sıcak suya otur diyecem ama doğum yakın olmaz . Genelde hamilelikte müdehale etmiyorlar . Çıkan memeleri içeri itebiliyorsan ağrı sızı daha çabuk geçer.
Aaygun Ozgeszr benim ilk çocukta çıktı 12 sene bundan önce hicbisey yapmadım şimdi 37 haftaligim baya uzamış çıkmış dışarı ama bu doğumda nasıl olcak hiç bilmiyorum hepimize geçmiş olsun napalim yapacak bişey yok 😥
Oguzaysel Benimde hamileliğin başından beri var ara ara büyüyor zeytin yagi sürüp geceden yatıyorum sabaha küçülüyor deneyin bence
Oguzaysel Ozgeszr büyük ihtimal iyi gelir önemli olan kuru kalmaması bence sanırım kuruyunca çatlıyor ve kanıyor bende hiç kanama olmadi
Emineozl 37 haftalığız bende yeni garkettim doktorum. İstersen krem yazıyım yoksa doğumdan sonra geçer dedi ama bende ağrı kanama vs yok sadece çok kafaya takıyrm vazelinle masaj yapıp içeri itmeye çalışın ve temiz yumuşak tutun