Zumrutcelebi Kizlar hangi marka reflu yatagi aldiniz?sevi bebe ve babyplus cok kotu kokuyor.ve koku gecmeyecek gbi
Medine_1992 Zumrutcelebi canım a101 den aldım hiç koku falan yok takip et arada geliyor bebek ürünleri
Zumrutcelebi Dun ebebekten baktik da paket acikti inanilmaz sekilde kokuyordu sonra babyplusa baktik o da ayni.babyplusta koku gider diyor ama guvenip de alamadik.sevi bebenin hangi urunu peki canim
Zumrutcelebi Dogumum ocakta tekrar a101 ve bime gelirse bakarim.ama gelmezse😊alternatif markalar olsa iyi olurdu
Zumrutcelebi ZmrtDilaa yok yok tester degildi.baby plus da sunger koku yapabilir havalndrinxa gecer yaziyordu.sonrasinda sevi bebenin yorumlarina baktm kokusu gitmedi memnun degiliz diyen cok olmus
Ummugumus Soru mu mazur gorun.reflu yatagi ne ise yariyor ki.hic duymadim kullanan da gormedim.ilk bebegm cok yabanciyim.26 haftalik hamileyim
Zumrutcelebi Ummugumus gaz giderici ve onleyici ozelligi var.bir de yan yatis yastiklari var o da cocugun kusma ve bogulma ihtimalini azaltiyor.ben hem bundan dolayi hemde farkli biryere gidince yatak olarak kullanmak icin istiyorum
AlininAysesii Zumrutcelebi hayır yatağan altına kayan çocuk 😂😂😂 hiç yorumlarına bakmadınız mı? Asla memnun kalmadım berbat bi ürün, sabahlara kadar yatağın altından toplarsın bebeği