Bsgl Kızlar bugün sepet beşik baktık kızımı yanımda yatırabilmem için sizce kullanılışlı mıdır kullananlar cevaplayabilir mi artı yada eksi yönlerini
Meryyys Bsgl bende sepet besik istiyorm alicam da hatta 😊 kullananlarin yorumlarini bende burda bekliyim 😊😊
Melegimm19 Bsgl daha 18 kasımda doğum yaptım bebğim küvezde 4 gün evdeydik daha çok kullanmadım ama eksi bir yönünğ görmedim belki ayaklanınca kullanamam uzun süreli ama o zaman başka alırız veya montesorri de yatar diye düşündük bakalım gidişata göre😊
46_mngm_46 Bsgl bizde aldık daha kullanmadık 29 haftalıgız miniğim doğunca kullanıp bakıcaz küçük gelirse başka model alıcaz inş 🤗
Meltemtuncoz Bsgl Bende sepet beşik aldım bugün geldi hatta gayet güzel bence 0-2 yaş bunlar küçük duruyor ama içi geniş yeğenim 2 yaşında onu yatırdık gayette sığdı bence kullanışlı eğer yatak odanızda durcaksa👍🤗
ulkukrts Kısa süre yatıyorlar oğlum şuan 4 aylık ve artık o beşiğe sığmıyoruz park beşik sipariş verdik internetten evet görüntüsü güzel fakat bir taş patlasın iki yastıktan başka yastık koyamıyorsunuz gerçekten küçük battaniyesidir vs zor sığıyor
Meryyys ulkukrts bn yakindan da incelrmistim ici gayet genisti bnm baktigimin yasini gecirir diye dusunuyodum ben sizinkinin olculeri daha mi kucuk acaba