Tashasret 39+6. Günümdeyim yalancı sancılar hariç bi tık yok, acaba bende mi yer silsem, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sbl_01 Prenses_anne01 bende bütün evi temizleyip çömelip evi sildim balkonu yıkadım bel ağrısından öldüm ama nişan bile gelmedi 😂 gelmeyince ne yaparsan yap olmuyor siz şanslıymışsınız 39 haftayım bu Arada
ZKopuz Tugcglr evet bende ondan korkuyorum sezaryenden korkuyorum bi de insallah normal doğumla rahatça doğururuz
Kadriyeakarsu 39+4um bugün yürüdüm merdiven inip çıktım yok gelmeyinc gelmiyor yalancı sanci bile gelmiyor yarın doktor kontrolum var alttan bakalım bu sefer dedi ilk kez bakalım yeni gelişme olacakmi heyecanla ve herkesle birlikte bekliyirum dogurmayi 😁
tugceavkrn Prenses_anne01 su nasıl anlaşılıyor canim yani seffaf fln mi nasıl anliycam suyumun geldiğini camasirimda hafif ıslaklık oluyor her lavaboya girdigimde
ozgeustun tugceavkrn o akıntıdır. Su normalde paçalarından akacak kadar olmalı ama az az gelende var. Az az gelen ut de kontrol ediliyor azalma var mı diye
hunilimom tugceavkrn çok net anlıyorsun canım şey düşün elinde bardak var ve sen yere suyu döküyorsun 😂 aynı o şekil birden sar diye boşalıyor tutamiyorsun
Prenses_anne01 tugceavkrn şeffaf ve içinde beyaz parçacıklar oluyor cnm çok net anlarsın zaten endişe etme 😊
tugceavkrn ozgeustun önemli olan şuan miktarı degil yani miktarida önemli tabide anlamam için rengi kıvamı vs önemli bunu bilmiyorum 🤦
ozgeustun tugceavkrn kanlı yada kansız olabilir sümüksü bir şey diyorlar. Google görsellere bakabilirsin
hunilimom tugceavkrn ama yine anlıyorum cunki durduk yere sızıyor çiş değil şeffaf kokusuz oluyor benim birden geldi tutamadım dedikleri gibi