baharclk Uykucusirine valla önemini bilmiyorum ama ben normalde yüzüstü yatmadan asla uyuyamazdm hamileliğimin ikinci ayından itibaren yüzüstü yatamadm. Zaten 5haftalikken öğrenmiştim iki uç hafta yatttm ama az içim rht etmeyerek snra hic ytmadm. Sola yatmaya gayret ediyorum hep. Sırtüstünde rhtsz oluyor bazen sağa yatiyorm
Papatyaa Uykucusirine 20. Haftadan itibaren diye okumuştum yanlışta olabilir tabi ben 17+5 im yanlara yatıyorum hep kenarlarım çürümüş gibi agriyor sürekli oyle yatmaktan
Bgmbgm Uykucusirine zaten biraz karın büyümeye başlayınca üstüne yatması olmuo karın çıkınca yatimaz sağ sol en çokta sola yatmali son haftalarda sırtüstü yatınca bebek kordonu boyna dolanabiliomus biyerde okudum belki doğru değildir ozmandan beri hep sola yatiorum
Aysnismail Bende 15 haftalik hamileyim gecen hafta doktora gittik oda artik yan yatmami soyledi ama ben yatamiyorum malesef yuz ustu yatiyorum uykuya dalana kadar yoksa uyuyamiyorum ve belim sadece öyle yatinca agrimiyo
Bgmbgm Aysnismail arkana yastık koyabilirsiniz sol yatıp ayak aranıza yastık alınca rahat oluo bende sola yatmaya çalışıyorum sol tarafım curudu resmen 30 haftalık oldum hamile yastıkları var yatış için onlardan edinebilirsiniz