dududerya Adet günü hafif pembemsi bi kanamam geldi peçetede gördüm çok değildi yani ve 5 gün geçti bugün kan verdim yarın çıkacak dua edin ☺️ Böyle olan var mı aramızda ?
Blackkcat dududerya ben olmadım canım eğer geç yumurtlamışsan neden olmasın hadi hayırlısı inşallh güzel haberlerini alırız inşallh☺️
Alismomi dududerya bugün verdiysen kan sonucun internette çıkar canım bi vak istersen. İnşallah vardır 😇
Nursubasi dududerya tebrikler canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. bazı arkadaşlar doktordan daha çok bildiğini sanıyor sen sakın kafanı takma bu dönemde moral çok önemli senin doktorun ne diyorsa o kuzum tekrar hayırlı olsun gözüm aydın 💋🥰
__birafitap__ Zeynepreyyan kadın hakkında hiç birşey bilmiyorsunuz gelmişsiniz adet olacaksın diyorsunuz ne büyük vebal bu ya allah bilir o yorumunuzu görüp nasıl içten içe üzülmüştür madem böyle yazacaksın hiç yazma insanların da moralini bozma😤 ki hamileymiş de zaten❤
Adile_demr dududerya yaaa cok sevindimm insallahh bwnde hamile olurum 10 gunum war dua et sen hamilesinn kabul olurr
burcu_1322 dududerya hayırlı olsun canım tabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin bizler için de dua et .😊
Zeynepreyyan dududerya dikkat et o zaman düşük riski olabilir doktora git . Bende adetten bir kaç gün önce oldu. Doktor kontrolünde kese altında kanama gördü doktor. İlaç verdi geçti
dududerya Zeynepreyyan gittim hemen hiç bir sorun yok çok şükür yerleşme kanaması o dedi haftaya inşallah kalp atışını duyarız dedi
Zeynepreyyan dududerya iyi iyi sevindim canım. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Zeynepreyyan __birafitap__ sanane Allah aşkına onladar yorumdan bana mı sardın hamile Dr olmayabilirdi. Hamilesin diyip adet olması daha ki kötü olurdu. Bir git işine ya sanane ? İnsanlara saldırmaktan vazgeçin asıl sen beni tanıyor musun bu şekilde konuşuyorsun
__birafitap__ Zeynepreyyan burda herkes umut olurken ordan çıkıp adet olcakasin demek çok yanlış kusura bakmayın insan gibi kalp kirmadan diyebilirdiniz terbiyenizi takının