37aysgl Fdle çok şanslısın canım benim bebiş yüzünü doğru düzgün göstermedi seninki maşallah boncuk boncuk bakıyo sağlıkla gelsin kuzun 🙏🏻😊
Fdle Zehra321 Musel pyymamm Anne1_ Fatmacbc1997 Gulanelis Minikmucizem_ hilalyavuz mavera Aslgly Minnosannis01 37aysgl eknsnsr98 Dilarahayal Suan tam 30+2yim bu resim dün çekildi kızım 1740 gram 40 cm olmuş kilosu boyu normal demi kızlar ayıca resme baktıkca istemsizce gözlerim doluyor bilmiyorum niye 🙈😊
Dilarahayal Fdle maaşallah ilk defa anne karnında gözü açık bebek gördüm çok tatlı allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🙏🏼
Fatmacbc1997 Fdle benimde 30+3 ama inan böyle görmedim oğlumu acaba devlet olduğu içinmi göstermiyorlar allahım hayırla kucağına almayi nasip etsin kuzum anne olmak farklı
Fdle Fatmacbc1997 amin canim hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım insallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin 🙏
cerrah61 Fdle cok net maşallah ya resmen size poz vermiş kurban olduğum Allah’ım ne büyük bir nimet 🧿 saglikla kucagina al boncuk gözlüyü 😍
eyvahanneoluyorum Maşallah bebişinize 🌸 sizinle ayni haftalardayım ama elimdeki ultrason resimlerine bakınca hiç bir şeye benzemiyor. Özel hastaneye gidiyorum ama doktorun cihazı mı iyi değil yoksa bizim plasenta aşağıda olduğu için hep engel mi oluyor bilmiyorum.
Fdle eyvahanneoluyorum bende ilk defa bu haftamda net fotoğraf aldım canım onun öncesinde hep yüzünü plasentala yaslıyordu benim ki de biraz aşağı da
BamBi Fdle masallah subhanallah acik kötü efettttt ilk defa böle bise gördüm Ben. Ikinci hamileligim bebegim oglusum yüzünü göstermei daha