Fdle resimag.com/p1/603cb80e356.jpeg 30 haftalık resmi kızımın gözleri açık mı gözü mü yani o yandan yandan bakan doktor gözü dedi 😍🧿
Smraozn12 Fdle maşallah cok guzel Bi bebek 😍 kaç haftalıksın cnm bizimde bugün kontrolmz vardı gülümsemesine şahit olduk ilk defa cok guzel Bi duygu ya 🥰
Minikmucizem_ Fdle resmen gozleri acik ya ne guzel masallah :) dogumuna en yakin halinide gormus oldun sanirim boyle anlari yakalamak cok zor
hilalyavuz Fdle oyy Maşallah 🧿 ben de ilk kez böyle görüyorum bir bebeği 😍 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻☺️
Fatmacbc1997 Fdle ilk defa görüyorum böyle bişey inanamiyorum bildiğin gözleri iri bi bebis bakıyor 😚😚ay hı ben göremedim oğlumun yüzünü ya
Fdle casper12 kurban olurum onu verene doktor da gözü dedi ama o kadar net olabilir mi ki dedim inanamamıştım doktora ☺️😍
Fdle Deryaikrasu yaa gözü demi o Allahımmm aşık oldum canım kuzum benim doktor da gözü dedi inanamaştım☺️
Deryaikrasu Fdle bariz belli gözü tabi walla çok güzel bakıyor iri iri maşallah rabbim sağlık uzun versin 😘
cerrah61 Fdle cok net maşallah ya resmen size poz vermiş kurban olduğum Allah’ım ne büyük bir nimet 🧿 saglikla kucagina al boncuk gözlüyü 😍
Fdle casper12 renklisinide aldık ama doktor tam çekerken sıpa oynadı o yüzden o resim biraz bozuk çıktı en net bu resimde belli oluyor şuan ağlıyorum resmen o kadar çok duygulandım ölürüm gözlerine ben onun 😍🙏🧿