Safiye12 Betulsna senin kesenin boyutu ne kadar di canim Hmsregmze 4mm olduğunda beta hcg 3748 di canim
Misssimsek Merhaba arkadaşlar bizde bugün 5+6 olduk inşallah 4+5 de keseyi gördük 8mm di ayın 9 unda kalp atışı için gidicem inşallah duyarız
Umut10 Meryem111 aynıyız ben 5+5 ama 9 nda gideceğim bende inşallah duyarız sagsalim zaman geçmiyor🤰🙈🙊
Misssimsek Meryem111 ben bir kez kimyasal bir kez boş gebelik geçirdim tup bebek benimkiler yine bi sorun çıkacak diye çok endişeliyim günler hiç geçmiyor gibi. Inşallah 9 unda güzel haberler aliriz
Umut10 Berfin_kycn pazartesi günü gittim canım doktor keseyi gördüm dedi ben kalp atışı için 9 Aralık'ta gideceğim yani 7+1 günlükken
Misssimsek Umut10 9 unda kalp atışı duyacak 3 kişi olduk inşallah o dünyanın en güzel sesini bizde duyarız
hulya4627 Ben 4+4 de keseyi gördük şuan 6+3 çarşamba günü kalp atışı için gidicez o zaman 7+1 oluyor kişiden kişiye ve döllenmeden dolayı değişiyor 🤗
NevoAda Safiye12 5+3 :) biz baya erken gördük keseyi 4+0 iken nokta kadarcık gördük 4+6 da bir daha gördük büyümüştü maşallah 💜 14 Aralık’ta kalbini duymak için gideceğiz inşallah 🙏🏻