Aslima Merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim tup bebekle hamile kaldım. Dün biraz sancim vardı sol tarafimda alışveriş merkezine gittik eşimle 1 2 saat yürüdüm yoruldum solda sancim devam ediyor dolasmamlami alakalı lütfen sizdede oluyorsa söyleyin
Zeyk Aslima canım bebeğin hayirli olsun🙏 ağrıların uzun süreli oluyorsa kanama vs varsa riskli bir gebelik grubundaysan doktora gozukmeni tavsiye ederim. Ama kısa süreli ağrılar normal diye biliyorum.
Havvaa25 Aslima oluyo cnm 3 aya kadr ayaklanma oldr ev ısı ble okadr yapma cnm dıkkat etmn lzm bnde hep kasıklarım agrıyor
Aslima Bebeğime bişey oldu diye düşünmekten stres oluyorum şancı arada gelip gidiyor zaten hep evde yatıyorum bi dışarı çıkıyım dedim böyle oldu
Havvaa25 little_mom_141 Aslima kanaman olmadıysa korkma agrı bırdee rahmın genıslemesyle alakalı ılk aylarda bebek yerını yapıo oyuxdn agrı hp olrr
little_mom_141 Canım bence ilk 3 ay kendini yorma. Yerleşme ağrısı da olabilir tabi ama yerinde olsam dikkatli davranırdım. Tehlikeli haftalar. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲🏻
Aslima Anladım arkadaslar hepinize cok teşekkür ederim allahın izniyle yavrumu kucağıma almak istiyorum oyuzdende herşeyden nem kapıyorum. Bana dua edin lütfen allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin melegimi.