Aleyya Arkadaşlar bu ilacı doktora danısmadan alıp kullanabilirmiyim ? Pkoluyum ama doktorlar farklı folik asit verdiler daha önce hiç inofolic kullanmadım bi zararı olurmu?
superrmomy Aleyya doktoruma sorduğumda istersen alabilirsin vitamin demişti kendisi vermemişti bende gidip aldım kullandığım ay faydası oldu mu bilemem bebis haberini aldık herseyden önce nasip Rabbim isteyen herkese hayırlı saglikli evlat versin insAllah
Gamzee00 Aleyya bende pcoluyum doktor kontrolü altında bunu ve klomen kullanmıştım o ay hamile kaldım ama bence ginede bi doktora sor ama zannetmiyorum bi zararı olcağınıda bilemeyiz tabiki gine 🤗
sndsk @Aleyya hamilelik öncesi bende kullanmıştım pco luyum bende hamilelikte başka folik asite geçtim
Gamzee00 Mucizemm1 aslında benim düzenliydi her ay adetimi düzenli bi şekilde görüyodum ama doktor pcolusun dedi 🤷♀️
mrs Ben doktora danışmadan kullandım bende pkoluyum doktora sorduğumda hiç gerek yok böyle pahalı ilaça etkili degil demişti
Gkhnm97 Bn doktora danismadan kullandim canm gunde bi tane ictim her gun ayni saatte pkolu degildim ama o ay hamile kaldim