9 aylık uzun ve zor bi süreci sanki yıllardır hamileymişim ve hiç doğuramayacakmışım gibi hislerle günleri hatta saatlari saya saya bitirdim :) kimi zaman tek başıma ağladım aynaya baktığımda aldıgım kiloları ve değişen vücudumu çatlaklarımı vs..gördükçe üZülmedim desem yalan olur ama fiziksel,bedensel,dış görünümümüm dünyanın ennn güzel duygusundan yavrumu dogurmaktan daha önemli olmadığının her zamanda farkındaydım🙏🏻😊son haftalarda artık ne uykusuzluğa ne de sabretmeye halim kalmamıştı🤷🏻♀️37.haftamda sezeryana karar verdım ve doktorm bana gün verdi.ailem eş dosttan sezeryan olacagım için linç yedim resmen ama asla pişman değilim bu kararı verdiğime:) 27.11.19 yavrum doğdu💜isteyene epıdural sezeryan sürecimi anlatabilirim.konforlu güzel bi doğum oldu.dün doğurdum bugun cıkısım verildi ağrı sızı yanma acı hicbirsey hıssetmedım ve oglumla suan kendım ilgilenıyorum ayaktayım nerdeyse oturmuyorum bile her işimi kendi görebiliyorum.Sanırım bünyeyle alakalı bir durum.ayrıca sütüm de hemen geldi emiyor şükürler olsun🙏🏻şimdi yavrum yanımda uyuyor.darısı bekleyenlere 💜