Yenianneadayi2208 Bilgeninannesi özele gidip gereksizce para vermek istemiyorum, ikili testte malesef ki özele gitmek durumunda kaldım.Daha 6-7 haftam var detaylı ultrason için o zamana kdr da umarım alabilirim randevu tşk ederim..🌸
Mebos Yenianneadayi2208 normal kadın doğum Aysun fendala randovu aldım muayene ettiler yeşil alana kayıt ettik dediler bende sonradan 182yi arayarak deniz kanbere randovu aldım canım deniz beyde ayrıntılıyı yaptılar
Yenianneadayi2208 Mebos hıııı..sen aysun hanıma gidince direk seni yönlendirip tarih vermediler sadece kayıt açtılar.Sende randevu alınca kaydın açık olduğu için diğer doktora mı gittin.Tam anlamadım.Çok devlette işim olmadı bu tarz konularda nasıl yürüyor işler anlayamadım valla kuzum 😁
Deda Yenianneadayi2208 Baltalimanında yaptırdım 10 dk falan baktı banada gösterdi yüzünü falan iyi bir bayan doktordu☺️ Hiç parada vermedim☺️
Yenianneadayi2208 Deda randevu alcam bende en kısa sürede.14 haftama giricem.Ne zaman randevu almalıyım sizce ? Şimdi alsam erken mi? Sonuçta detaylıyı bnm gebelik haftama göre randevu günü verirler diye düşünüyorum
Deda Yenianneadayi2208 21 veya 22 haftanda git levent semt polikinliğinden randevu al demet hanım çok iyi birisi☺️ O seni yönlendiriyo hemen ertesi güne veya bir kaç gün sonraya randevu veriyolar. Detaylı çekilen yer sarıyerde Erken gidince detaylıdaki doktor tekrar randevu alıp gelmeni istiyo bidaha bidaha uğraşma ben erken aldığım için tekrar randevu alıp gitmiştim☺️
Mebos Yenianneadayi2208 valla canım bende devlette sadece bunlar için gittim sen Aysun fendala al randovunu muayene ol detaylı ultrason için geldim de onlar senin yeşil alana alıyorlar ordan çıktıktan sonra 182yi ara deniz kanber kadın doğum perinatalojiye randovu oluşturmak istiyorum detaylı ultrason çekilicem de onlar veriyor randovu ama ben anca 15 gün sonrasına alabildim ona göre bakta al
Mebos Prenslerinin_annesi foto verdi ama görüntüleyebildiği kadarıyla renkli foto vermedi karşında ayrıyeten bir ekran yoktu izleyemedim açıkladı sen sorduğunda cvp veriyor ama
Sevgi_yle 22+2 haftalığız.Bugün detaylı ultrason randevumuz var.Bu ayın başında kontrole gittiğimde doktorum randevunu al demişti ay sonuna.hastaneden çıkmadan aldım bu güne verdiler.sonrasında da doktor kontrolünü alıyosun aynı güne.